Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért van az hogy amikor semmi...

Mért van az hogy amikor semmi bajom csak letört fejet vágok akkot egyböl aszt hiszik hogy haragoskodok vagy huzgálom az orrom? És akkor ez véget feleslegesen van meg a balhé. Kicsit ideges vagyok mert kedden mütenet endometriozussal.

Figyelt kérdés
Rosz kedvem volt meg látszott rajtam nem szoltam vissza mikor kérdezve lett tölem hogy mi a bajom. Kinek van kedve vissza válaszolni olyankor mikor rossz kedve van vagy ideges. És egyböl családi balhé lett hogy én mát igy meg ugy huzgálom az orrom ez meg az van. Mitcsináljak hogy ne higye azt a családom hogy velük van bajom amikor nincs? Éppen más bajom van amiröl inkább nem akarok beszélni
2021. márc. 31. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írdd le egy papírra azt amit gondolsz és hagyd ott nekik. (Tudod van egy szólás, néma gyereknek anyja se érti a szavát.)
2021. márc. 31. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy nem akarsz róla most beszélgetni. Nem másokra kell puffogni, akik szeretnek meg még neked álljon feljebb, hogy tahóskodsz és megsértődnek.

“Kinek van kedve vissza válaszolni olyankor mikor rossz kedve van vagy ideges.”

A normális embereknek, akik képesek ennyivel megtisztelni a másikat.

2021. márc. 31. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg annyira fájt volna azt mondani hogy "ne haragudjatok, de most nincs kedvem beszélni róla"? És mindjárt udvariasan van kezelve a család orrhúzogatás helyett.
2021. márc. 31. 23:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy mondtam hogy nincs senkivel semmi bajom. És nem tahoskodom senkivel pont hogy nem szolalok meg de ha kérdeznek igen. De egyböl mia bajod már? Mondom semi minden rendben senkivel semmi bajom. Látom hogy már megin huzgálod a szádat. Erre akkot mot mondjak hamár mondtam hogy semi bajom senkivelsem és ugyanugy kedves vagyok mindenkivel csak annyi hogy szar kedvem van.
2021. ápr. 1. 06:03
 5/7 Savlekotő ***** válasza:
Miért nem vagytok legalább egy családon belül őszinték?
2021. ápr. 1. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Mikor valakinek kiül az arcára egy görög tragédia, de ha megkérdezik mi baja van, akkor csak világfájdalmas hangon azt dünnyögi hogy semmi, az állati idegesítő. Ha semmi, akkor ne vágjon pofákat.

Szintén idegesítő, ha nem válaszol, de szerintem még az is, ha azt mondja, "nem akarok róla beszélni".

Először is mondja meg egy-két szóban, hogy mi miatt van problémája, és azután mondja azt, hogy nem akar róla többet beszélni.

Nálad pl ez lett volna a jó válasz:

"izgulok a műtét miatt, de inkább ne beszéljünk róla". És akkor tudják is, hogy mi bajod, és neked is csak két másodpercig kellett megszólalni.

Egyébként sok sikert a műtéthez, és gyors gyógyulást!

2021. ápr. 2. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Van olyan ember, akinek alapból a kifejezéstelen arca (amikor csak ellazul és nem vág semmilyen arcot) kívülről nézve szomorúnak tűnik. (Angolul ilyesmi a "resting bitch face".) Nekem pl. akkor ilyen, ha fáradt vagyok, és rohadt idegesítő, ha valaki a nyakamon van azzal, hogy "Miért van rossz kedved? De, látom, hogy rossz kedved van. Ne legyen már rossz kedved! Mondd el nyugodtan, miért van rossz kedved!" Ha meg van valakinek gondja, de azt mondja, hogy nem akar róla beszélni, akkor ne erőltesd, nincs hozzá közöd és kész.
2021. máj. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!