Mit csináljak, ha agressziv vagyok?
menj pszichiáterhez, de komolyan.
és tudatosabban szelektálj a mozgóképes tartalmak közül, erőszakos filmeket ne nézz.
ugyanakkor nem gondolom, h. a filmek a hibásak, mert én nagy horror-fan vagyok, csak azokat nézem, és nincsenek ilyen impulzuskontroll-zavaraim, mint neked.
tehát az elakadás, a probléma benned van, és nem a filmekben, azok max. katalizátorként működnek, de a probléma gyökere nem itt van.
szakember tud segíteni.
Olvass dühkezelésről könyvet.
Ajánlom az iskolapszichológust is, ezért van., ő segít!
A magnézium jó lehet meg ilyen ártalmatlan nyugtatóteák.
Eszel eleget? Jókat? Iszol eleget? Alszol eleget? Ezek is befolyásoljàk az agressziót.
És tudom, h nehéz, de beszélj a szüleiddel. Az igazat is mondhatod, ők a szüleid. Ha azt nem mered, akkor csak annyit, h dühödben nèha megfojtanál vkit.
A személyiséged kialakulása nem mehet végbe/ az általad leírt,majd a szöveget értelmezve / mivel az olyan mint valami összegubancolódott gombolyag. Lehetetlen kibogozni!
Az érzéseiden egyáltalán nem csodálkozom,hiszen a tv sorozatdömpingjei csak hozzád hasonló embereket termel.A vélemény alkotásod megegyezik a a tv kívánalmainak az általa elvárt megfelelési rátának!
Nem látni,hogy jó dolgodban a tv nézésén kívűl mit csinálsz???? Tanulsz,segítesz anyukádnak,olvasol,van barátnőd?
A lányok inkább apásabbak,ám akivel összeforrt a sorsunk az édesanyánknak is sokat köszönhetünk!
Nem ismerem fel,hogy az érzéseid, gondolataid őszínték lennének!
Ténylegesen hasznos lenne számodra egy kiváló pszichológus,hogy most még rengeteget alakíthat azon,hogy ne legyél hamarosan egy kiégett,életunt fiatal!!!
Tegnap 23:48 kor írtál.. Az alap dolgok rendben vannak? Alszol rendesen, ok. hogy nyár van, de ideális lenne ilyenkor is 11 körül már aludni. Eszel rendesen?
Rengeteg fiatal van, akik egész nap neteznek, nem alszanak rendesen és ilyenkor az ember jóval érzékenyebb, aggresszívabb. Ha ez rendben van, akkor probálj meg segítséget kérni, kezelés, terápia biztos segít.
Így nyáron gyakori azoknál, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, nincsenek barátaik és életük. Egy részük gyakoris troll, a többi szimpla elmebeteg. Ha én vezetném az oldalt, az ilyen beírásoknál a hatóságokat értesíteném, mielőtt kárt tesznek másokban. Az online elmebetegeket is komolyan kell venni. Aki arról fantáziál hogy megöli a szüleit vagy idegeneket, azt be kell zárni.
Úgyhogy ezennel én ezt a kérdést elküldtem a budapest@budapest.police.hu-ra.
Szerintem vizsgáltasd ki magad, te beteg vagy.. normális embernek nem jut eszébe az, hogy megüsse az édesanyját. Még szóval sem bántanám meg azért, mert megölelt. (És egyébként másért sem..)
Nem vagy normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!