Az anyukám teljesen leépített az elvàrásaival, hasonlítgat mással egyfolytában mit tegyek? 18/F
Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok
Teljesen tönkretette az életem már ezekkel hogy az idiota kollégainak a gyerekeihez hasonlít hogy azok ide meg oda mennek tanulni, meg van 2 nyelvvizsgajuk nekem meg csak egy felsőfokú angolom van, az mérnök lesz meg atyaúristen hát nekem meg más terveim vannak, érzelmileg zsarol, és teljesen ide akar kötni a családi házban. Abszolút nincs önbizalmam, már bármit amit csinálok azthiszem rossz, akárki bármit mond már amiatt szégyellem magam hogy nincs 3 nyelvvizsgám és egyfolytában meg kell felelnem mindenkinek , magammal meg egyáltalán nem vagyok jóba. Én vagyok a hibás vagy tényleg mérgező szülő környezetben vagyok?
2021. márc. 30. 21:46
11/11 anonim válasza:
Anyud egy frusztrált, munkáját nem szerető nő, ha ilyenekkel példálózik. Honnan tudja, hogy kinek mi lesz a gyereke? Ha valaki elvégzi a mérnökit, akkor sem biztos, hogy abban helyezkedik el. Ne is törődj vele. Az ilyen szülők a saját gyerekeiket élik ki a munkahelyi és magánéleti balsikereiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!