Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy apám...

Miért van az, hogy apám szinte soha nem találkozik velem, mikor lenne rá lehetősége?

Figyelt kérdés

Apámmal élek, anyám elköltözött pár éve. Hétfőtől szombatig dolgozik korán reggeltől estig. Általában este mikor hazajön, akkor én a szobámban vagyok, de kb. hetente néhány alkalommal jön csak be a szobámba, régen pedig majdnem minden nap. Bár akkor is leginkább csak köszönés volt aztán ennyi. És ha én nem megyek ki a szobámból, akkor nem is találkozok vele, most is 3 napja nem láttam, pedig lett volna rá lehetősége, hogy bejöjjön a szobámba megnézni hogy élek e vagy valami.

És ezzel az a baj, hogy már 13 éves korom óta alig találkozok vele a munka miatt (már 4 éve), tehát csak ilyen nagyon felszínes kapcsolatom van vele, de kb semmi komolyabbat nem merek vele megosztani. Szerintetek mennyire baj, ha egy szülő ezt csinálja? Mi lenne a megoldás?

2021. márc. 30. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem költözz anyudhoz, ha nem akarsz apáddal élni.
2021. márc. 30. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk en nem a szobamban várnék ra, hanem a nappaliban.
2021. márc. 30. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért nem a tévé előtt vagy a konyhában várod-vártad meg, hogy hazaérjen?
2021. ápr. 15. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!