Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem alhatok csukott ajtónál...

Nem alhatok csukott ajtónál és 9 óra után a kiabálás megy, hogy kapcsoljuk le a villanyt. Én 16 vagyok tesóm 12. A szüleim persze valamikor éjfélig beszélgetnek. Normál hangerővel. Szólni nem szólok mert elvileg alszok. Tipp?

Figyelt kérdés

2021. márc. 28. 22:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%

20

És ezek a szülők kommentelgetnek itt nyers stílusban, hogy szerintük ez normális, mindig a gyerek a hülye :D. Az ilyen minek vállalta, ha utálja őket és csak uralkodni akar, meg azt akarja, hogy egy lény kiszolgáltatott legyen neki és parancsolgathasson neki otthon? Úgy se értik, hiába magyarázzuk, ilyen kontrollmániás idióta mind, és azt hiszi, ez a gyereknek hosszútávon jó. Beteg egy társadalomban élünk azért, na, ha a többség szerint normális mindenféle mondvacsinált indokkal pitiáner hülyeségeket IS tiltani a gyereknek, valamint megvonni a privátszférát. Gondolom őket is így nevelték, és meg vanank győződve róla, hogy ennek eredményeképp lettek ilyen fasza emberek 🤣.

2021. márc. 29. 13:27
 22/24 kovpet ***** válasza:
85%

"Szokásos okoskodó szülő válasz. Mi házunk, mi fizetünk mindent, semmi nem a tiéd stb."

Normális embereknél ez nem szokásos válasz, nagyon nem az. Ez kontrollmániás diktátoroknál lehet csak szokásos.

2021. márc. 29. 13:46
 23/24 anonim ***** válasza:
85%

22

Látod, milyen sok itt a kontroll mániás diktátor, akik szerint ez a normális gyereknevelés, hogy “azért, mert én azt mondtam” meg “az én házamban laksz...” 😂. Biztos nagyon egészséges felnőtteket engednek majd ki az életbe...

2021. márc. 29. 13:50
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Tipp, hogy halkan odamész az ajtóhoz amikor nem látják és becsukod.

Ha észreveszik és kérdezik, hogy miért csuktad be, értelmesen elmagyarázod nekik minden alkalommal.

2021. márc. 29. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!