Lehetek valami lelki/pszichés sérült, hogyha elváltak a szüleim? De eléggé.
Privátban megírom a dolgokat, akiket jobban érdekel, hogy mit akarok ebből kihozni, éééés tud is normális választ adni, és elfogadó, megértő, nem nekem álló!!!!!
De így összegezve annyi, hogy: A szüleim elváltak, amikor Általános iskolába kerültem (6-7 évesen) és azért is mondtam hozzá kort (mer' általában nem hülyék az emberkék, ezt tudni, hogy hány évesen mentek suliba), de fontos ez az év, hisz:
Apukám azt mondta, hogy nagyon megviselt... Anyukám meg azt mondja, hogy nem viselt meg. Nagyon mást állítanak.. és mindent bemesélnek a másikuk ellen csak, hogy ne IS közelítse a másikukét.. Eléggé idegesítő, és vannak nekem ilyen (hát azt veszem észre évek óta magamon), hogy nem egészséges az ahogy reagálok a dolgokra.. Állandó idegességgel, meg kiszámíthatatlansággal.. hogy mikor, hogy fogok rá választ adni, és sajna nem csak a családomnak, hanem a barátaim szívják ezt a legjobban, az a kevés is, hisz nem sok mindenkit engedek közel magamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!