Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekek akiknek elváltak a...

Gyerekek akiknek elváltak a szülei és született féltestvéretek! Nem voltatok irigyek rá?

Figyelt kérdés
Mivel ő teljes szerető családban nő fel ti meg nem
2020. jún. 28. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Én nem voltam irigy rá. 16 voltam, amikor született a húgom. Igaz, mostohaanyám is egy tündér volt tényleg (nálunk az volt, hogy apa özvegy lett, és pár év után újra nősült, szóval mi egy családban éltünk, most látom, itt válás volt a kérdés, na mindegy.)
2020. jún. 28. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
Mintha borítékolva lenne a szerető család a féltestvéreknek-egy olyan szülő mellett aki egy gyerekét már eldobta. Az is megházasodhat akinél maradtak a gyerekek, ez meg a másik.
2020. jún. 28. 10:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, igazából most az olyan helyzetekre gondoltam ahol apuka mondjuk újraházasodott és onnan lett testvére, anyuka meg egyedül maradt
2020. jún. 28. 10:42
 4/13 A kérdező kommentje:
És amúgy azért sok esetben nem apuka hagyta el a családját, nem dobta el a gyerekét, simán lehet a 2. családja teljes és boldog
2020. jún. 28. 10:43
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ismét itt vagyok. Nem, nem irigyeltem. Apám egy szar alak volt sajnos, anyum legjobb húzása volt elválni tőle.A szerencsétlen második felesége meg hülye volt hogy kitartott mellette. Inkább sajnáltam szegény húgomat hogy egy ilyen mellett kell élnie.
2020. jún. 28. 10:45
 6/13 A kérdező kommentje:
5ös hát igen, sajnos ilyen is van, így elhiszem, hogy így érzel
2020. jún. 28. 10:45
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Pedig klassz kiscsaj. Nem egy alkoholistát érdemel apának.
2020. jún. 28. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem voltam irigy. Örültem a kistesónak, mert szeretem a babákat, szívesen mentem hozzájuk babázni. Apu új feleségét is bírtam.

Egyébként ott is válás lett a vége. Tesómmal és anyukájával azóta is tartjuk a kapcsolatot. Apuval egyikünk se.

2020. jún. 28. 10:54
 9/13 anonim válasza:
71%
Nekem van egy 28 éves féltestvérem, aki apám előző házasságából született. A mi anyukánk, annyira utálja, hogy szegény a közelünkbe sem mer jönni. Csak egy éve hallottam a hangját, mikor apukám születésnapja volt és felhívta, hogy felköszöntse. De ennyi. Habár, ő sem nagyon erőlködik, hogy lásson minket...
2020. jún. 28. 11:34
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Nincs rajta mit irigyelni.

"Apám" azokat is otthagyta.

Nincs kapcsolattartás.

2020. jún. 28. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!