Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhatnám el neki...

Hogy mondhatnám el neki megbántás nélkül?

Figyelt kérdés

Apám idegesít... Teli szájjal telefonál, csámcsog, kiabál a telefonba. Hülye poénokat dobál és fülsüketítően röhög.

Engem nagyon zavar mikor felhív és ezt csinálja, de nem szeretném megbántani... Hogyan közelítsek a téma felé?

2021. márc. 26. 20:14
 1/10 anonim válasza:
88%
Attól függ milyen a viszonyotok, én például poénosra fognám, pl.: "Hallom eszel", A kiabálást meg simán foghatod arra, hogy halkabban mondja mert pl. fáj a fejed
2021. márc. 26. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Viseld el, én nem tenném szóvá. Minden embernek vannak idegesítő szokásai, biztosan neked is. Pár percet telefonáltok, azt a kis időt kibírod. Ha személyesen találkoztok, szóvá teheted neki, hogy "légyszi ne csámcsogj". Tudom, ez most boomerkedésnek fog tűnni, de örülj inkább neki, hogy még telefonáltok és hallhatod ahogy nevet. Főleg amilyen bizonytalan a helyzet most az egész világban. Lehet, hogy most idegesít, de később szép emlék lesz a hülye poénokból.
2021. márc. 26. 20:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

A második kivételével persze

2021. márc. 26. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Én sem tenném szóvá. Gondolom mással is így viselkedik, neki ez a természetes.
2021. márc. 26. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Ijet ki írni. Nem szègyelled magad? Az èn kereszt apámis teliszájjal beszél ès van mikor kiabál meg csámcsog ès akkor mivan? szeresd ugy ahogy van majd ha már nem lessz apád majd ezek fognak neked hiányozni majd akkor vár hatod hogy mikor hiv fel csámcsogva.saját apádat igy le írod. Szégyen vagy.
2021. márc. 26. 21:16
 6/10 anonim válasza:
26%
Nekem nagyon tetszik a második ember válasza 😄😄. Én birom a stílustát. De azert ilyet az apamnak nem mondanék.
2021. márc. 26. 21:54
 7/10 A kérdező kommentje:

#7 nem a stílussal van a gond, hanem azzal, hogy én sem mondanék ilyet.

Hatosnak üzenném, hogy én nem szégyellem magam de a billentyűzeted biztos azt teszi

2021. márc. 26. 21:57
 8/10 anonim válasza:
39%
Én ki állok a kérdező mellett. Szerintem te vagy a szégyen kupac nem a kérdező. Te annyira de annyira hulye vagy mint egy kupac föld !! Ha a kerdezonek valami eldontendo kerdese van akkor ide ki irja mert tanacsot ker nem olyan valaszokat hogy idezem= széhyen vagy. Húzd csak le a masikat is a te szintedre úgy is te húzod majd a rövidebbet !!
2021. márc. 26. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Apránként érdemes.

Először szépen meg lehet kérni, hogy halkabban mondja mert úgy is hallod.

Ismerek pár embert aki azért ordít a telefonba mert már öreg és megy el a hallása. Amikor valaki kezd megsüketülni a saját hangerejét is alacsonyabbnak érzékeli.

2021. márc. 27. 01:17
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a halálom, amikor a vonal másik végén kajál az illető, és úgy telefonál közben. Tetejébe hogy nem én hívtam, hanem ő hívott fel, közben eszik.Én el szoktam köszönni, mert nem erre vagyok kíváncsi (egyik kolleganőm ilyen).

Kérdező, megértelek, hogy zavar, de hogy apuddal hogy kezeld ezt, nem tudom:(

2021. márc. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!