Hogyan kéne tapintatosan visszautasítani a lányom meghívását?
ezek szerint nem tudjuk meg, mit is fedezett fel a kérdező.
amúgy meg nem is lenne a kérdés szempontjából fontos, ürügykeresős kérdés a tény megírása nélkül is fel lehetett volna tenni.
szóval a kérdésből nem értem, mi ez az egész. ha már leírtad, hogy felfedeztél valamit, miért nem írod le, hogy mit. szexeltek?
És akkor mégis mi a büdös franc van, ha netán szeretik egymást?
Szerintem szánalmas vagy, és a hozzáállásod is!
Egyáltalán nem biztos, hogy közük van egymáshoz. Nem tudom mit láttál, de ha csak nem azt, hogy smárolnak, vagy ennél durvábban, akkor még ne gondolj arra, hogy leszbi a lányod. Mondom ezt úgy, hogy én is láttam a lányomat kézen fogva sétálni a nyílt utcán a barátnőjével.
Ami pedig a kérdést illeti, menj el, mert legalább meg tudsz bizonyosodni a feltételezésedről.
22, az hát
Gondolod, hogy ha ilyen prűd egy szülő, hogy még itt se írja le, hogy szerinte leszbi a lánya, azt meghívja a gyerek a hosszú hétvégére?
Apuka van a családban?
Ha igen, ő biztos elmenne őket meglátogatni. ;))))
Akkor ne részletezd, de akkor minek írtad bele ezt a kérdésbe? Ürügykeresős kérdést anélkül is fel tudtál volna tenni. Mondom, kamu ez a kérdés.
Szexuális jellegű dolog annyi minden lehet, részegen lányok smárolnak egymással, de józanul nem, vagy kipróbálnak ezt azt egyszer és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!