Anyám már kikészít, hogy évek óta panaszkodik a munkahelyére, de nem keres mást. Amikor meg én találok neki, visszautasítja?
Megmondanám hogy" anyuka most megyünk, de nem szeretnék a munkahelyről hallani, hogy milyen szar, mert nem tesz ellene semmit így nem is érdekel."
Önsajnálat megy ezerrel, én ha nem váltottam volna tavaly júliusban munkahelyet holmi szabadság miatt, ( amit kiadtak amúgy...)akkor idénre nem tudtunk volna összespórolni egy külföldi utazást...szóval, aki akar az talál, aki nem akar az meg...
Vannak ilyen emberek, akik nem merik meglépni, mert mi van ha nem fog tetszeni vagy rosszabb lesz.
Nem hiszem,hogy tudsz akármit is tenni, ez benne kell megérjen.
Mi egy panaszkodó nép vagyunk.Divat. A fele panasz csak ezért hangzik el. Mert még azt hinnék, ha nem szidják a munkahelyet, a főnököt, hogy nem dolgoznak, nem csinálnak semmit.
Na meg még esetleg örömet is okoz a munka és szívesen van benn? Hát az meg hogy venné már ki magát?
Azt mondják? aki panaszkodik, attól el kell venni. Mit szólna, ha felmondanának és kereshetne mást. Ami lehet még rosszabb lenne.
És persze, hogy fáradt meg fáj itt, fáj ott - ahogy elhasználódik az ember, egyre inkább. És? Megyünk, csináljuk a dolgunkat tovább és örömöt, regenerálódást próbálunk a gyerekeink, unokáink, barátaink körében találni.Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!