Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám beteg, ilyenkor mit...

Anyukám beteg, ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két hétben apum kovidos lett, aztán én is és anyum is elkaptuk. Apám és én néhány enyhe tünettel átvészeltük, viszont anyum szombat óta nagyon rosszul érzi magát. Akkor úgy volt, hogy mentőt hívunk, viszont a házi orvost előtte még felhívtuk, aki gyógyszert írt fel neki a tüneteire.

Rossz a közérzete, és hányingere van, ezért nem eszik sokat. Délután a hasa is fájt. Gyakran fáj a feje, és meg is jött neki (erre kapott gyógyszert). Aztán az elmúlt 2 napban néha légszomja is volt. Még soha nem láttam őt ennyire erőtlennek, és ez ijesztő. Hétfőn megy majd dokihoz, aki megvizsgálja, addig várnunk kell, mert akkor telik le a karantén. (Másik lehetőség a mentő, viszont nem szeretnénk ha bekerülne, majd még jobban legyengülne, mellesleg a semmire nem hívhatjuk ki őket).

Azért írom ki ezt a kérdést, mert érzem, hogy egyre kedvtelenebb vagyok. Nem motivál semmi, mert csak a legrosszabbra tudok gondolni. Nem szeretném, ha bekerülne a kórházba, és nem jönne utána haza. Most éppen sírhatnékom van, mert azt mondta ma volt a legrosszabbul.

Nem tudom, hogy ez az állapot normális e kovidosként, és ha péntekig nem javulna az állapota, akkor mit kellen csinálnunk (mentő lenne az első gondolatom, viszont attól rettegek azok után, amit meséltek a szüleim) doki ugye nem láthatja, mert megfertőzhet másokat.

Bármi jó tanács, hogy hogyan tudná átvészelni a betegséget, és hogy mit csináljak,hogy ne bőgjem el magam?

Akik átestek a kovidon, ők is tapasztaltak hasonló tüneteket?

(Bocsi az összeszedetlenségért és hibákért)

16/l

2021. márc. 24. 21:10
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Voltak előjelek és utána szóltunk a háziorvosnak, aki elintézte, hogy teszteljenek minket, és mind a hármunknak pozitív lett.
2021. márc. 26. 21:11
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nektek is kívánok egészséget♥️
2021. márc. 26. 21:13
 23/23 anonim válasza:
63%
Hála Istennek hogy jobban van!
2021. márc. 28. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!