Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt emberek! Van e közület...

Felnőtt emberek! Van e közületek olyan, aki utálja a szüleit titokban? Ha igen, miért? Milyen gyakran találkoztok velük? Milyen gyakran segítetek nekik?

Figyelt kérdés

2021. márc. 24. 18:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es válaszoló. Hirtelen azt hittem én írtam ezt a választ, mert egyszerűen mintha a saját történetem lett volna leírva. Egy apró különbséggel, hogy nekem nincs testvérem. Az, hogy legyen gyermeked ne vesd el teljesen. Én is sok változáson és felismerésen mentem már keresztül. Én sem akartam még két éve sem gyereket. Most meg várom, hogy a kislányom megszülessen. Ha volt valaha olyan érzésed de jó lenne szülőnek lenni, akkor nem lehetetlen elérni, ilyen háttérrel sem.
2022. aug. 16. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!