Miért nem fogják fel a szüleim, hogy önhibámon kívül nincs munkám?
Alapból nincs álláslehetőség ezen a településen, ahol lakok, de nem akarok elköltözni, mert nincs kivel. Nem akarok egyedül élni, pénzem sincs rá. A vírus miatt nincs hova beadnom az önéletrajzomat, itt pedig protekciósok kapnak állást csak.
A szüleim gyakran piszkálnak, hogy miért nincs még munkám. Nem értem; nem fogják fel,hogy alapból kisvárosban lakunk, és még vírus is van? Ha nem hívnak be sehova, nem tudok mit csinálni, ha a fejem tetejére állok, akkor se lesz jobb.
Nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat, úgyhogy bocs ha ismétlek.
Azért cseszegetnek a szüleid, mert nem teszel meg mindent, hamar feladod, emiatt azt gondolják, hogy igazából csak nem akarod, mert lusta vagy. Én nem feltétlenül gondolom ezt rólad, szerintem nem vagy tisztában a lehetőségeiddel, és azt gondolod, hogy "úgy sem" fog menni, ezért minek megpróbálni. Szarul érzed magad és nincs önbizalmad, sem motivációd ezért nagyon nehezen viseled a kudarcot.
Ilyenkor áll fel az a szar helyzet, hogy neked alapvetően támogatásra és inspirációra lenne szükséged, de az átlag ember csak a problématudat-gerjesztésre tud támaszkodni, ezért elkezdenek cseszegetni, hátha észhez térsz, amire neked a legkevésbé sincs most szükséged. Erre te védekezni kezdesz, amire ők még jobban piszkálnak.
Megéltem ezt már mint piszkáló és mint piszkált is... Ha gondolod, írj privátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!