Miért nem fogják fel a szüleim, hogy önhibámon kívül nincs munkám?
Alapból nincs álláslehetőség ezen a településen, ahol lakok, de nem akarok elköltözni, mert nincs kivel. Nem akarok egyedül élni, pénzem sincs rá. A vírus miatt nincs hova beadnom az önéletrajzomat, itt pedig protekciósok kapnak állást csak.
A szüleim gyakran piszkálnak, hogy miért nincs még munkám. Nem értem; nem fogják fel,hogy alapból kisvárosban lakunk, és még vírus is van? Ha nem hívnak be sehova, nem tudok mit csinálni, ha a fejem tetejére állok, akkor se lesz jobb.
22-es Igen, elküldhetnéd, köszönöm szépen! :)
25-ös Neked nem tudom milyen kép él a fejedben a magyar kisvárosokról, de annyit segítek, hogy ilyen településeken nem sok McDonalds, gyár vagy Spár leledzik...
29, valóban nem én írtam ki a kérdést, de engem zavar, hogy altalanositasz, mert rossz fényt vet ránk.
Az én lelkemet bántja, hogy rengeteg olyan ex hallgatotarsamat/mostani hallgatókat olyan emberekkel veszel egy kalap alá, akik olyanok, akik, az allitasod szerint olyanok, mint te vagy.
Törökbálinton a depoba nem tudom hány hallgatotarsammal megszakadva pakoltuk vegig a nyarat (legnagyobb melegben), vagy Budaörsön vegyszerben sikaltunk modemeket tisztára vagy akár alsonemediben fagytunk meg a logisztikai centrumba és sorolhatnám...
#31 Város 5000+ A legközelebbi 5000-es településen is van spar, coop.
Zsákfalu az más. De annak is van a közelében egy 5000+-os település, ahova megy busz.
#32 Bocsánat az általánosításért, akkor úgy írom, hogy rengeteg ilyen egyetemista van, mint én. Tök jó, hogy te ilyen vagy, de ti vagytok sajnos a kisebbség ebben. Én és még nagyon sok egyetemi társunk a sarki boltig leizzad és meg akar halni, kiköpjük a tüdőnket 10 perc állástól és összeesünk vért pisilve a McDonaldsban 1 napi munkától (megtörtént eset velem).
34-!
Ja hát igen... Covidra lehet fogni mindent. Ha elhagy a pasim az is a covid
Kifogás itt, kifogás ott..
Ha nagyon akarnál.. Ismétlen HA nagyon AKARNÁL nem lennél ilyen tesze tosza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!