Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apukám hogy...

Hogy vegyem rá apukám hogy több zsebpénzt adjon?

Figyelt kérdés
Nemsokára felújítunk és szeretnék gyűjteni új bútorokra de amennyit most ad ( havi 3000ft) az bem lesz elég. Előre köszönöm a normális válaszokat 😊

2021. márc. 20. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
99%
Hány éves vagy? Miért érzed, hogy neked kellene a bútorokat venni? Szüleid milyen anyagi helyzetben vannak?
2021. márc. 20. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
19%

Talán az egy jó ötlet lenne, ha megegyeznél vele, hogy pl lemosod az autót (ha van), te nyírod a füvet (ha kertes házban laktok) egyéb ilyen nagyobb házimunkában próbálnál segíteni

Akkor biztos többet adna ha látja, hogy “megdolgozol” érte 😊

2021. márc. 20. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Ha bútorra kell, akkor miért kéred el? Az ígyis-úgyis az ő pénzük lesz! :) De nyugodtan mondd meg nekik, hogy te erre tennél félre!
2021. márc. 20. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg beszéld meg vele a témát: Apu, ha felújítunk, az azt jelenti,hogy vesztek nekem új bútorokat?
2021. márc. 20. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Vannak olyan anyagi helyzetben?
2021. márc. 20. 21:19
 6/12 A kérdező kommentje:
A nagyobb dolgokat megvennénk szerintem.de a kissebb dolgokat mint a asztali lámpa vagy dekorációk vagy ész ruhás szekrény azt szeretném én kiválasztani és még venni . Még a maradék pénzből tudnék magamnak félre tenni .
2021. márc. 20. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Havi háromezer ft felújításra? Mi van?
2021. márc. 20. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Még mindig tartom, hogy mondd el, hogy erre tennél félre! Persze nem úgy, hogy apa adjál több pénzt. Gondolom kinéztél dolgokat és van saját gyűjtött pénzed is, ami nem fedezi de még lenne idő összegyüjteni. Mutasd meg neki őket, mondd el hogy már nagyon várod a felújítást, de nem futná ezekre.. szerintem simán belefér némi plusz munka felajánlása is, annak mindig örülünk! ;)
2021. márc. 20. 21:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszadó kommentjét😁🥰
2021. márc. 20. 21:34
 10/12 kerii_bogii válasza:
33%
Te kapsz zsebpénzt? Aztaa
2021. márc. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!