Hogy vegyem rá anyumat, hogy vegyek saját dolgokat a pénzemből?
Lehet ez hülyén hangzik, viszont ez tényleg igaz. Annyi a dolog, hogy ballagásra kaptam 130 ezer ftot, és eddig 60-at elköltöttem belőle, és hát anyum már nem engedi, hogy vegyek valamit is, mert ő annyira rámerőlteti, hogy ruhákat veszünk meg ilyesmi..
De nekem van elég.. nem kell olyan nagyon sok ruha, saját pénzem.. Egy 20-ast költenék el belőle és még úgy is maradna sok ruhára, de ő nem engedi..
Hogy vehetném rá?
Elég idegesítő, hogy saját pénzemet nem költhetem el..
Egyébként egy digitalizáló rajztáblát vennék, mert ugye animálok, és azzal pedig jobban menne.
Általános iskolából ballagtál? Lehet úgy gondolják hogy nem tudod kezelni még a pénzt, ha eddig számukra "hülyeségeket" vettél belőle. Bár neked ajándékozták és az a "te" pénzed, valójában azért más dolgozott meg és lehet nem akarják azt a látszatot kelteni hogy kidobták azt a semmiért.
Ha itt tudsz érvelni hogy a hobbidra költenéd a pénzt, próbáld meg náluk is ezt az érvelést előhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!