Miért veszekszik velem édesanyám?
És apukádnál nem tudnál lakni?
Ha jól értem, ő nem cseszeget sem akkor, amikor nála vagy, sem akkor, amikor anyukádnál vagy.
Nekem 5 év ment a süllyesztőbe. :D A három év egyébként eléggé vízválasztó. Őszintén szólva a barátodnak támogatnia kellene, lelket önteni beléd. Tény, hogy sokat nem tud segíteni, de a közös programokkal amivel kicsit kirángat otthonról csodákat lehet tenni.
Egyébiránt ne vedd magadra, hogy sokat változtál. 3 év alatt rengeteget változik az ember, főleg ilyen idős korban. A párkapcsolatotok is sokat változik, egymáshoz simultok, szoktok -nem feltétlenül rossz értelemben-. Nem várhatja el senki tőled, hogy ugyan úgy tekints rá/viselkedj vele 3 év után is, mint a legelején.
De ezek csak a saját gondolataim, ne vedd készpénznek. :)
#hármaska
13.
Édesapám az ország túlsó felén lakik. Az iskolámat nem szeretném ott hagyni, mert nagyon jó a képzés, az iskolámat is szeretem. Meg nincs tervemben ott hagyni anyukámat, mert egyébként ahogy írtam is szeretem őt. Sokmindent megtesz értem, mellettem van. Csak ezek az időszakok rosszak, amikor apukámmal szeretnék eltölteni egy kis időt.
12. Akartam bocsánat.
13. Nagyon köszönöm, ez most nagyon jól esett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!