Miért veszekszik velem édesanyám?
Köszönöm hármas. :)
Egyébként sokszor próbáltam elmagyarázni azt amit érzek és látok. De olyan, mintha elengedné a füle mellett. De bármi jó történik velem ami apámnál van, akkor egyből azt mondja, hogy ha már ilyen jól érzem magam nála akkor maradjak is ott haza se menjek.
Hidd el meglepődne, hogyha egyszer ottmaradnál nála.
Érdekes szituációk ezek a válások minden szempontból... Sajnos a gyerek issza meg a levét mindig. :(
Mennyi idős vagy egyébként?
Ha apukádnál vagy, nyomd ki a telefont, ha anyukád hív.
Ha hazamentél, akkor meg mondd meg, hogy azért nyomtad ki a telefont, mert eleged van a cseszegetéséből.
5.-6.
Fixen meglepődne. De nem akarom megrontani a kapcsolatomat anyukámmal, végülis csak vele élek. Meg attól még szeretem mert gondoskodik rólam és amúgy megvannak a jó pillanatai. Otthon együtt jól megvagyunk. De ezzel egyetemben az apámmal való kapcsolatomat se rontanám el. 18 éves vagyok.
3.ra visszatérve.
Sajnálom az exbarátnődet. Úgy érzem, hogy az én lelki egészségemre is rámegy ez az egész. Nekem jelenleg van barátom, akivel 3 éve vagyunk együtt, és egyszer a fejemhez vágta, hogy a válás óta sokat változtam negatív irányba. Én egyébként egy nagyon nyitott személyiségnek tartom magam, de már sokszor rettenetesen becsendesedek és nem beszélek semmiről. Pedig ez rám nagyon nem vall.
9.
Ez szép és jó lenne, de akkor meg abból keletkezne a vita. Akkor vérig sértődne, hogy én nem foglalkozom vele és akkor biztosan megmondaná, hogy maradjak ott nála ha már ott annyira jó. Meg akkor az, hogy őt mindenki leszarja és nem foglalkozik vele senki. Nem akarok több konfliktust, bele vagyok lelkileg fáradva ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!