Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért probálnak ennyire...

Miért probálnak ennyire ketrecbe zárni?

Figyelt kérdés
Bármit akarok csinalni ebbe a k***a világban, szüleimnek mindig bele kel szólnia. Ha elakarok menni külföldre ne meny mert veszéjes a repülő, meg hogy ne furd ki a falat majd megyünk és megcsinaljuk egy rohadt polcot akarok felrakni a lakásomba de nem te nem vagy képes rá te hülye vagy. Mindent megakarnak csinalni helyettem, anyám egyfolytába csak intézkedik. Semmibe néznek, ök a királyok csak ök tudnak mindent és most már odáig fajult, hogy az ég világon semmit nem mondok nekik, mert akkor nem tudnak beleszólni. Miért ennyire merevek? Miért nem tudnak egy kicsit lazábbak lenni? 26F
2021. márc. 16. 21:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Lelki rabszolgájuk vagy és mindent elmondasz nekik. miért?
2021. márc. 17. 00:32
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

en ott hagytam abba, hogy "elakarok menni külföldre ne meny mert veszéjes "

A kerdezo kb 8 eves, vagy egy visszamaradott 14 eves.

2021. márc. 17. 02:11
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Egy felnőtt ember-remélhetőleg nem így írna. Kedves kérdező! A meny a fiad neje. A veszélyes meg ly, és nem j ha helyesen akarod leírni. Azért helyesírás ellenőrző mellett egy mondaton belül két hiba egy harminc felé ballagó férfitól gáz. (Tudom , telefonról írsz, és az javította át helytelenre...)
2021. márc. 17. 07:28
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Apám nálam is ilyen. Pedig nem is vele nőttem fel, illetve már 6eve a barátommal élek.

Így én sok dolgot nem mondok el neki, vagy csak akkor amikor már megtörtént/biztos meg fog történni (megvan a repjegy stb.) Olyankor már nem tud sopankodni rajta. De ettől függetlenül szeretem és nyilván meg akarom vele osztani, amik velem történnek, úgyh örökre eltitkolni nagyobb kaliberű dolgokat nem szoktam.

2021. márc. 17. 07:58
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért uralkodnak feletted, mert láthatóan csak a tested felnőtt, fejben nem vagy az.
2021. márc. 17. 08:50
 16/25 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom megvették neked a lakást és ők akarják birtokolni. Viszont ha nem mondod el, hogy te mit alakítasz át, akkor nem tudnak beleszólni, aztán az eredményen meg már ők mindegy mennyit idegeskednek össze. Ha ennyire sajnálják tőled az önállóságot, minek vették neked a lakást? Itt sajnos neked kell majd a sarkadra állni, vagy a szüleid fogják megszabni, hogy mivel ők pénzelték a lakást akkor majd megszabják milyen kinézetű lakásban élj és miként él, vihetsz e fel oda nőt, stb. Ez így nem önállóság! Ez rabszolgaság, ezzel az erővel jobban jártál volna, ha mellettük maradsz, mert nem jutottál előrébb.
2021. márc. 17. 08:52
 17/25 anonim ***** válasza:
92%

Nekem az egyik szülőm ilyen. Semmit se mondok el neki, a jó dolgokat se, az előléptetéseimet se, a fizetésemelést se mert mindenből csak a rosszat tudja kihozni. Ha valamit muszáj neki mondani akkor tök semleges eseményeket adok elő, mint az élet nagy történéseit.

Ha muszáj akkor pedig hazudok.

2021. márc. 17. 09:08
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
Hallgass csak a szüleidre, mert nélkülük látszólag életképtelen vagy. A helyesírásod meg botrányos.
2021. márc. 17. 10:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"meg hogy ne furd ki a falat majd megyünk és megcsinaljuk egy rohadt polcot akarok felrakni a lakásomba de nem te nem vagy képes rá te hülye vagy"

Egyedül laksz? Miért kell a szüleidnek egyáltalán tudnia arról, hogy kifúrod a falat?

Bérelj szerszámot, ha nincs neked, ne apukádét kérd el, és akkor nem kell neki elmondanod.

Ugyanígy az utazást megszervezheted magadnak (ha elmúlik a járvány), és nekik csak indulás előtt szólj, hogy most pár hétig nem leszel itthon.

2021. márc. 17. 10:13
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
#12: ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy gyámság (gondnokság) allatt áll-e.... De nem láttam rá választ.
2021. márc. 17. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!