Mit tegyek? Mit tudok csinálni?
18 éves vagyok és a szüleim (főleg apa) még jobban nem enged sehova, szinte teljesen bezár a házba. Ha megkérdezem, miért azt kapom válaszként ha egész héten a szobádba vagy akkor hétvégén se menj sehova (egész héten reggeltől estig tanulok, hogy minél jobb eredményeket érjek el).
Közbe már teljesen kezdek "bekattani" itthol. Szeretnék egy kicsit kimozdulni elmenni a párommal valahová akár csak sétálni is. Ami a legdurvább már még a barátomékhoz se mehetek át.
"Miért kell ezt csinálni?" - ezt kérdezni, illetve megemlíteni, hogy ha korlátoznak, elképzelhető, hogy elérik: későbbiekben a kapcsolatot nem fogod tartani velük.
Nem lehet, hogy a járvány óta lettek ilyenek, aggónak?
18 vagy azt csinálsz amit akarsz nekik csak véleményük lehet...
nem vagy már köteles nekik ugatni mint a jó kiskutya.
Szeretnék elköltözni minél hamarabb, de az a baj, hogy tesoimat nézem. De legkésőbb nyáron úgyis elköltözök.
A másik komment kérdésére: nem a járvány miatt ilyenek. Kiskorom óta én vagyok/voltam elnyomva nekem nem lehetett semmit, én nem mehettem sehova.
8
Elnézést kérek, hogy idegesen nem írok 100% - ba helyesen.
Azért mert 1-2 szót elírok véletlenül azért nem kéne lenézni senkit. De ez "csak egy vidéki" véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!