Hogyan tegyek anya kedvére? Hogyan mutassam meg neki, hogy Én normálisan is tudok vmit csinálni?
Én azt javasolnám,hogy próbálkozz meg a potszívózással,polcok letörlésével,Figyelj oda hogy jó alapos munkát végezz, meg készíts neki valamit mire haza nemegy.Ha iszit teát/kv-t akkor azt,vagy valami egyszerű deszertet amit eltudsz készíteni,és szereti.Sz.tem dicsérendő,hogy ilyeneken töröd a fejed,és nem a "lógáson"
sok sikert,és majd írj hogy mi volt....
Ne törődj a kritikával ! Mosd le az ablakot!Ki ne ess! Tegyél a bejáratra húsvéti díszt! Bármit vesszőből koszorú egy szalaggal, plüssnyulat, 2 kifújt tojást! De ez ne tartson sokáig!
Vagy készíts sütit, mondjuk összetörsz nyújtófával a zacskóban egy adag háztartási kekszet, összegyúrod egy bögre cukorral, mazsolával egy cs. kókusszal, egy fél margarinnal, kis rum aroma, ha van ,és annyi tej vagy lekvár, hogy éppen csak összeálljon, de ne legyen lágy. Kivajazol egy alufóliát, vagy nejlont, beletekered, mint a kolbászt és be a hűtőbe! Ha van tehetsz bele zselés cukrot is! Vagy sutemeny.lap.hu/sütő nélkül. De ne tölts akkor sok időt a neten! [link]
Nagyon jó ötlet, hogy így akarod anyukádat várni. És tiszteletreméltó dolog.Örülni fog! Hány éves vagy?
de azért ne legyne a konyha se rendetlen!
Nem baj, ha hibát talál, csak fáradt. azért látja ő a jót és eszébe jut még később!
van valami heppje? aMIT RÖGTÖN NÉZ? aZT TEDD RENDBE NEKI, JÓL INDULJON ADÉLUTÁN!
Boldog ünnepeket!
Én is voltam így, de belefáradtam hogy semmit nem értékel és csak a leb@szást kapom folyton, úgyhogy már nem töröm magam.
21(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!