Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyek anya kedvére?...

Hogyan tegyek anya kedvére? Hogyan mutassam meg neki, hogy Én normálisan is tudok vmit csinálni?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha nem kezelne már kisgyerekként. Kitört a tavaszi szünet, ő ma még dolgozik. Mire hazaér, meg akarom lepni. De hogyan, és mivel? Általában, ha tejbedarát csinálok, vmit nem rakok el, stb., mindig talál vmi hibát. Ha kiporszívózok, azt is gyakran kritizálja. Tudom, hogy ez a munkája miatt van, mert ha nem dolgozik, akkor nagyon-nagyon jól kijövünk!
2009. ápr. 9. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ilyen húsvéti dekorokat tehetnél ki, biztos tavaly is volt, keresd meg őket, ha még nincs kirakva.
2009. ápr. 9. 11:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Tesómat rávettem a rajzolásra, már bele is vágott :)
2009. ápr. 9. 11:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy! Most már hagyd itt a gépet, hogy minden időben kész legyen, ne haggy neki mosatlant. Nehogy elmenjen az idő a tervezgetésre! Boldog ünnepet az egész családnak. Ha én lennék a nyuszi, biztos jó kis piros tojást tojnék ilyen jó gyerekeknek!
2009. ápr. 9. 11:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nagyon jól sikerült. Virágot nem tudtam szerezni, azért hajtogattam párat és nagyon örült neki :) Kitakarítottam, nagyjából, nem volt sok dolog, mert múlt héten volt a "tavaszi nagytakarítás". Holnap nem megy dolgozni, úgyhogy jó hangulata lesz. Azt mondta sokáig alszik, szóval meglepem a reggeli kávéval :) Köszi szépen emberek!
2009. ápr. 9. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!