Mit szólnál hozzá, ha ilyet tudnál meg anyukád múltjából?
Kát csaj közötti bunyó sokkal elöbb sokkal durvábbra tud fordulni mint két pasi közt égyébként...
Egyébként kiváncsi lennék a részletekre és megkérdezném, hogy történt de csak annyit tudnék mondani, hogy jól tette. Az önvédel kell.
Szitutól függ. Engem már vett meg olyan ember is, aki azt hitte őt nézem, pedig csak bámultam.
Öcsémet meg egy felső osztályból származó gazdag drogos ember verte halálra egy 2/4es cserépléccel, majd otthagyta elvérezni koponya alap töréssel.
Mindneki mindent megtehet, csak legyen hozzá gerince.
10-es: ott a pont!
Sokszor belenevelik a lányokba, hogy ők a gyengébbik nem, aztán így is élik le az életüket.
Teljesen normális, hogy megvédi magát valaki, a nemétől függetlenül. Én is csak két esetben verekszik: vagy magamat védem, vagy egy segítségre szorulót.
"Kát csaj közötti bunyó sokkal elöbb sokkal durvábbra tud fordulni mint két pasi közt égyébként..."
Verekedtem fiúval ás lánnyal is gyerekkoromban. A fiú c--ny volt, tehát nem finomkodott nem kímélt. A lány az egyik "white trash" szomszédunk mocskos szájú porontya volt, folyamatosan piszkált. Összehasonlítva, sokkal durvábban verekedett a lány, mint a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!