Hogy vegyem rá a szüleimet hogy elengedjenek barátomhoz?
Lassan fél éve együtt vagyunk és másik városba 300km re lakik tőlem. Voltam már nála de csak egy napra. Ő is volt nálunk sokszor, találkoztak párszor és kedvelik is.
Lesz egy kisebb összejövetel náluk nemsokára és nagyon szeretnék menni mert akkor végre ott aludhatnék. De anyukám nem enged csak azért mert fél hogy lefekszünk(nagyon vallásos). Hogy vegyem rá hogy elengedjen? Szerintem nagyon önző tőle hogy ezért nem enged mivel nem az ő teste nincsen beleszólása főleg hogy 18 vagyok ( aztmondják hogy amíg az ő házukba lakok azt csinalom amit ők mondanak szóval nem opció hogy 18 vagyok azt csinalom amit akarok :D )
Fél éve vagytok együtt, 300 km-es tapasztalat.
Vírus is van, lezárás is, 300 km-es táv nem épp az, amit napi szinten megteszel úgy, hogy leugrasz reggel, este otthon vagy.
Szóval ha eddig nem aludtatok egymásnál anyu tiltása miatt, a táv miatt a normális közös programok kizárva, akkor mennyit is találkoztatok fél év alatt? Mennyire ismered a srácot?
Ezek miatt nem akar engedni anyud, nem azért, hogy úristen lefekszetek (bár nyilván benne van az is.)
Kérdezd meg anyukádat, hogy "szerinted szexelni csak este lehet?", mindezt egy kacér vigyor kíséretében.
Majd írd le a reakciót! 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!