Az emberek miért tartják viccesnek ha a gyerek ugyanolyan mérgező mint a szülei?
Figyelt kérdés
Sztem borzasztó és szomorú.2021. márc. 11. 17:41
11/16 anonim válasza:
#9 ,igazad van abban,hogy ilyen kimenetele is lehet a dolognak,de hidd el ,előfordul,hogy a gyerekei is ugyanilyenek az ilyen embernek,már 5-6 évesen is látszik . Személyesen is ismerek rá példát ..
12/16 anonim válasza:
saját példát hoztam fel. Az ilyen szülő megtöri a gyereket, hogyan lehetne az is ilyen??
13/16 anonim válasza:
10- saját példa, nincs mit tovább tanulni rajta. testközelből tanulmányoztam-sajnos. Az ilyen szülő nem hasonmást akar, hanem alattvalót. Megtört, megalázott csicskát. Nem lesz olyan a gyerek. Ugyhogy tanulj te tovább.
14/16 anonim válasza:
Nálunk is ilyen volt apánk, és gyermekkorban a testverem valóban félénk visszahúzódó volt, de most mar ő is olyan mint apám. Agresszív, uralkodó, aki minden nézeteltérést ütéssel old meg.
16/16 anonim válasza:
Nem büszke rá, nem is gondolja hogy miatta lett ilyen. Illetve gondolta, mert nemrég meghalt. Én értem miért írod ezt, mert engem is nagyon megviselt és félénk voltam miatta. De sztem ez attól is függ, kinek milyen a természete. Aki erőszakos, annál úgy jön ki, hogy pl iskolában bántja a nála gyengébbeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!