Miert hagyja egy szulo teljesen figyelmen kivul, ha a gyereke tobbszor is elmondja, hogy meg akar halni?
20-as nem az a jó terápia,ha elkezdesz együttérzően siránkozni,hanem az,ha elbagattelizálom bizonyos dolgokat,mivel megváltoztatni úgyse tudod, idézőjelben és felvilágosítod a mentalitásoddal,hogy vannak más dolgok is.
Az én mostani barátom meg akart halni már, mielőtt találkoztunk és most 3 év múlva azt mondja, én leheltem újra életet belé,mert sok minden érdekel és sok mindent nem veszek komolyan úgy,mint mások stb.Szerintem ez a jó terápia.
Tudod mivel zsarold őket inkább,hogy végleg otthagyod őket,lehet az hatásosabb lesz.
Nálam bevált,bár én nem zsaroltam őket evvel,hanem tényleg otthagytam őket végleg.
"Es olyan nagy baj, ha valaki azt szeretne, hogy kicsit jobban figyeljenek ra? " Nem kedves kérdező, nem baj. Az lenne a normális, hogy a család segíti azt aki szenved, nem bagatellizálja a problémát, nem homokba dugja a fejét hogy úgy tehessen: nincs baj...
Csak sajnos ez a szar mentalitás sok idióta emberre jellemező hogy "ne hisztizzé má' szarabb is lehetne" . Attól hogy nem vertek agyon, még nem szabad elbagatellizálni egy VALÓS betegséget. Csak mert egyesek túl ostobák hozzá hogy a családtag jóléte hátrébb álljon a rangsorban, mint az hogy mit szól majd a szomszéd, hogy pszichológushoz jár a gyerek... Úgyhogy inkább letojják a szenvedőt.
15:41, igen, meglátom. Ez egyértelműen ki is derült a kérdező következő hozzászólásából.
Te viszont anyukáddal beszélj ilyen tiszteletlenül, én nem szóltam hozzád úgyhogy te se velem kötekedj, találj valaki mást akin kiélheted magad, én nem vagyok rá vevő.
A véleményem és a tapasztalataim sem fognak megváltozni a fröcsögésedtől, szóval befejezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!