Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet megtalálni az...

Lionhead kérdése:

Hogyan lehet megtalálni az apámat, milyen szervhez kell forduljak?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 08:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ő meg csak le írt egy esetleges opciót. Miért tévedett akkorát? Nem értem mire vagy úgy felháborodva.
2021. márc. 7. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
És te miért kötözködsz ahelyett hogy a kérdezőnek válaszolnál?
2021. márc. 7. 13:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha érdekel titeket elhagyott minket mikor ket éves lehettem betegen szülletem lelépet se gyerektartas se semmi meglogot a felelősség alól igazából tudatni akarom vele hogy vagyok és többre vittem mint ő jha és ha orokolnek vmit nehogy megússza mert ami jár nekem az jár. 30evig megúszta.
2021. márc. 7. 14:04
 14/20 A kérdező kommentje:
Nevét születési idejét konyaron lakatot anyja neve fényképem is van még házasságipapir is meg van vhol elvaltak amúgy anno
2021. márc. 7. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Ez esetben valóban kérheted a kapcsolatfelvételt a kormányhivatalban. Az utolsó ismert lakcíme gyorsítja az eljárást. Más kérdés, hogy ha 30 évig le se xart, akkor kb 100% hogy nem fogja veled felvenni a kapcsolatot. Örökölni meg nem feltétlenül fogsz, hidd el az ilyen ember megoldja, hogy ne legyen mit. Pláne ha tartásdíjat se fizetett, nyilván nincs és nem is volt a neven semmi.

9. voltam.

2021. márc. 7. 15:39
 16/20 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
67%

9! (ne felkiáltójelezgess amúgy :D 9-es a helyes megszólítás, már a flekiáltójellel neked áll feljebb, közben itt te snekit nem oktatsz ki, nem te oktatsz ki, te vagy kioktatva.)

SZóval 9-es: akkor sincs igazad, mert írt egy megoldást egy problémára és ha pont az a probléma, akkor jó, hogy legalább azt megírta, de az is iagz hoyg a kérdező ki kéne fejtse, csak ettől még a te hozzáállásod akkor sem nem igaz sem nem jó, mert legalább 1 megoldást írt. Ha valaki leírja a kérdezőnek h nem írt magyarázatot oké. De az hogy másnak felhánytorgatod hogy ne írjon semmire megoldást, ha nem tudja mire kell a sok közül, abban NULLA logika van.

És hát az is volt a probléma, amire válaszolt, be is csöndültél, látom :) grat. Kis kugid mellé mostvisszaesett oda az önbizalmad is, ahol a való életben is taláélható és ezért ide jársz magyarázni, úgy, hogy még csak nem is jogos.

És kérdezőnek így a válaszom:

3-as jót írt, valóban el kell menni kormányablakba, és ott kiadnak rá egy olyan jellegű körözést, amellyel ha a rendőr igazoltatja, akkor elmondja neki, hogy XY keresi őt, ha akarja megadhatja az adatait, ha akarja nem. És akkor vagy megadja, vagy nem (valszeg nem fogja). Exrendőrként én már csak tudom.

A másik megoldás, ha perelhető az elmaradt tartásokért, mindenért, akkor perre vinni az ügyet és akkor komolyabb körözést adnak ki rá, és akkor idővel meglesz és kezdődik majd a tárgyalás. De gondolom nincs rá szükséged és fölös procedúra is lenne.

2021. márc. 7. 18:08
 17/20 Meton ***** válasza:
0%
Szerintem van ennél sokkal egyszerűbb. Ma már a facebook korát éljük. Amit ott nem találsz, az nincs is. Csak beírod a keresőbe és pár perc alatt megvan. Én rühellem a facebook-ot, de lényegében pont erre jó.
2021. márc. 9. 11:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Végül is Kovács Jánosból pl egészen biztosan nincs kettő.
2021. márc. 9. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem Kovács, hanem Kolompár, és nem János, hanem Richardó. A többi stimmel.
2021. márc. 9. 17:45
 20/20 Missi_Key ***** válasza:
édes fiam, nem jár neked semmi. inkább anyádat kérd számon, miért szült olyannak aki nem akarta a gyereket.
2021. márc. 13. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!