Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért csak rajtam kér...

Anyám miért csak rajtam kér számon dolgokat, amiket még Ő sem tesz meg?

Figyelt kérdés

A konyha közepén van egy asztal, azon tegnapi ebéd óta van egy tál paprikás krumpli. Tegnap, mivel óráim voltak folyamatosan nem tudtam enni. fél egy óta van ott a tál, 4 óráig ott sétálgat mellette anyám, pakolgat, meg ha kimegy inni a konyhába, akkor is elsétál mellette.

De amikor én délután 4-5 fele kimegyek, hogy egyek belőle és szedek már üvöltözik, hogy miért nem bírom rátenni a fedőt. Ami rajta sem volt.

Basszus. órákig ott sétálgat mellette, de nem teszi rá a fedőt, aztán amikor én szedek belőle hirtelen olyan fontos lesz rátenni és még ordítozik is.

2021. márc. 5. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Mert egy idegbeteg pszichopata.
2021. márc. 5. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Azt kell mondani "már így találtam".
2021. márc. 5. 14:37
 3/8 A kérdező kommentje:

2: nyílván nem vagyok olyan nyomi, hogy szó nélkül hagyjam :) Mondtam neki, hogy bezzeg Te nem raktad rá. Ha nem szedek belőle, akkor holnap is így lesz? (ma)

erre meg kiakadt nagyon.

Már szinte üvöltött és a fejemhez vágta, hogy elég nagy vagyok már önállóan gondoskodni a dolgokról, miért kell minden szarért szólni???

Üvöltötte anyám, aki 4 óráig nem volt képes rárakni a fedőt, míg én órán voltam :)

Ha ég a ház akkor addig nem oltja el, amíg én ott nem leszek és nem baszhat le érte?

2021. márc. 5. 14:44
 4/8 alletta ***** válasza:
83%
jaj! nagy a feszkó kettőtök között. ennél több szócsatát nem érdemel ez a szösszenet.
2021. márc. 5. 14:55
 5/8 A kérdező kommentje:

4: hát részemről ez kb a leszarás kategória.

Hulla fáradtan, éhesen lementem a konyhába délután 4 órakor, mert reggel 8 óta nem ettem hála a tanáraimnak, és az alapból fedőtlen tálból szedek. Úgy, hogy fedő még a közelben sincs. Szívem szerint hozzá se szóltam volna.

2021. márc. 5. 14:57
 6/8 Metionin ***** válasza:
90%
Csak rajtad vezeti le a stresszt ahogy a szülők nagy százaléka. Engedd el.
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Kellett valami amibe beleköthet/Kíváncsi volt megcsinálod e.

Nem kell ennek nagyobb feneket keríteni, visszaszóltál neki, megvédted magad, ő meg hagy dühöngjön magában ahogy akar.

8/8 anonim ***** válasza:
83%

Tipikus szülő,akinek azért lett gyereke hogy legyen kin levezetni a sok szarságot.

Ez a rövid véleményem.

2021. márc. 5. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!