Anyám miért csak rajtam kér számon dolgokat, amiket még Ő sem tesz meg?
A konyha közepén van egy asztal, azon tegnapi ebéd óta van egy tál paprikás krumpli. Tegnap, mivel óráim voltak folyamatosan nem tudtam enni. fél egy óta van ott a tál, 4 óráig ott sétálgat mellette anyám, pakolgat, meg ha kimegy inni a konyhába, akkor is elsétál mellette.
De amikor én délután 4-5 fele kimegyek, hogy egyek belőle és szedek már üvöltözik, hogy miért nem bírom rátenni a fedőt. Ami rajta sem volt.
Basszus. órákig ott sétálgat mellette, de nem teszi rá a fedőt, aztán amikor én szedek belőle hirtelen olyan fontos lesz rátenni és még ordítozik is.
2: nyílván nem vagyok olyan nyomi, hogy szó nélkül hagyjam :) Mondtam neki, hogy bezzeg Te nem raktad rá. Ha nem szedek belőle, akkor holnap is így lesz? (ma)
erre meg kiakadt nagyon.
Már szinte üvöltött és a fejemhez vágta, hogy elég nagy vagyok már önállóan gondoskodni a dolgokról, miért kell minden szarért szólni???
Üvöltötte anyám, aki 4 óráig nem volt képes rárakni a fedőt, míg én órán voltam :)
Ha ég a ház akkor addig nem oltja el, amíg én ott nem leszek és nem baszhat le érte?
4: hát részemről ez kb a leszarás kategória.
Hulla fáradtan, éhesen lementem a konyhába délután 4 órakor, mert reggel 8 óta nem ettem hála a tanáraimnak, és az alapból fedőtlen tálból szedek. Úgy, hogy fedő még a közelben sincs. Szívem szerint hozzá se szóltam volna.
Kellett valami amibe beleköthet/Kíváncsi volt megcsinálod e.
Nem kell ennek nagyobb feneket keríteni, visszaszóltál neki, megvédted magad, ő meg hagy dühöngjön magában ahogy akar.
Tipikus szülő,akinek azért lett gyereke hogy legyen kin levezetni a sok szarságot.
Ez a rövid véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!