Miért baj az ha nem anyámmal beszélem meg a dolgokat?
Anyámnak van egy barátnője, akivel bizalmas kapcsolatot ápol. Alapvetően nagyon különböznek, mert anyu vallásos, takarosan öltözködik és prűd, a barátnője elvált, csinos, és mindenkivel flörtölget, a férfiak csak úgy jöttek mentek az életében.
Szóval ezzel a nővel néha beszélgettem a kapcsolataimról, amit anyuval ugye nem tudtam megbeszélni, mert nem is tudott a randijaimról, mert szerinte akinek randijai vannak az k..va, és váltogatja a férfiakat.
Visszatérve a barátnőjére, mindig sok hasznos tanácsot adott vagy véleményt, vagy egyszerűen csak meghallgatott és ez is jólesett.
Aztán ezek a beszélgetések elmaradtak, elhatárolódott, és soha többé nem tudtam vele megbeszélni semmit.
Nagyon fájt ez a dolog nekem mert magamra maradtam a gondjaimmal.
Nem értem azt, hogy miért zárkózott el a beszélgetésektől, hisz tudta hogy anyummal semmi ilyet nem tudtam még csak előhozakodni a témával sem.
Szerintem ez a nő, nem vállalta ezt a dolgot, hogy velem beszélget, és anyu meg nem tud erről. Egyrészt megértem, de ha engem felhívogatna a legjobb barátnőm lánya, akkor tiszteletbe tartom azt hogy ő velem akarja megosztani a dolgait, és nem az anyjával, így nem szólok erről senkinek, meg nyilván ő sem mondja el az anyjának hogy mi szoktunk beszélni. Szerintetek?
Nekem akkor ez nagy törés volt megszűnk közöttünk a beszélgetés.
28 n
És neked nincsenek barátaid, barátnőid? 28 évesen azért kicsit furcsa ennyire egy emberhez kötődni, mégha az nem is biológiailag az anyád, de kvázi anyaszerepet tölt be.
Nyilván furcsa, hogy így kihátrált hirtelen, de ezzel nem tudsz mit tenni, el kell fogadni. Meg se magyarázta, csak innentől nem áll szóba veled, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Lehet, hogy már nem fértél bele az életébe, lehet, hogy úgy gondolta, megsértette anyád felségterületét. Mindegy, ezt el kell fogadni, a többi energiapazarlás.
28 éves korodra korodbeliekből (és kicsit idősebbekből akár) már olyan ismeretségi - sőt: baráti - körödnek kellene lennie, akikkel ezeket meg tudod beszélni. Ha nincsenek ilyenek, az 1. baj, 2. tudsz tenni ellene.
Ne haragudj, de egy középkorú asszony valószínűleg nem arra vágyik, hogy egy lányakorú valaki lelkét ápolja, főleg, hogy az a valaki a barátnője gyereke.
Ráadásul nem biztos, hogy egy olyan valaki véleményére kellene adnod, aki mindenkivel lefekszik. Nem, nem is feltétlen anyukád a megoldás, ha tényleg prűd, de korodbeli barátaid miért nincsenek?
Talán már unja.
Lehet (sőt tuti) egyoldalú a dolog.
Te panaszkodsz neki, elsírod az élettörténeted, tanácsokat kérsz. Őt viszont nem hallgatod meg, nem vagy érdeklődő ( meg amúgy se tudna tőled viszont tanácsot kérni, nem vagy olyan szinten..) .
Lassan 30 vagy, felnőtt nő. Egy 15-20 évestől ez a viselkedés még oké... De neked azért már van tapasztalatod szerintem. Tanulhatnál a saját hibáidból, nem kell tanácsadó.
Más is maga van a gondjaival. Ez a nő is valószínűleg.
Ezért nincsennek barátaid mert energia vámpír vagy. Senki se vevő ilyen egyoldalú kapcsolatra.
Igen, szerintem is kamu.
Egy ilyen prűd, vallásos nő nem fog egy homlokegyenest ellenkező gondolkodású és életvitelű nővel barátkozni.
Köszönöm a válaszokat, sokaknak igaza van, így már értem a zárkózását.
Régi a barátságuk, és anyu úgymond elnézi neki hogy nőcisebb típus, és az a lényege, hogy nekem nem nézné el, mindig megjegyzést tesz az alakomra öltözködésemre anya, fiúkról meg egyáltalán nem lehet vele beszélni.
Barátaim nincsenek, elköltöztek, lecsaládosodtak, és én is máshol lakok már. Nem tudok barátkozni, sosem voltam ez a típus én ezt elfogadtam már, de köszi a válaszokat valoszinu nem férek az életébe nincs közös témánk az enyémen kívül, bizos ez lehet akkor az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!