Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más szülei sem tudják elfogadn...

Más szülei sem tudják elfogadni, hogy hogy működik az online oktatás?

Figyelt kérdés

Engem folyton basztatnak, 5-ből 3 napon 8-tól 4-ig 15 perc szünetekkel óráim vannak. (BME) Ahogy hazaesik anyám/apám 3-kor, kezdi az ordibálást, hogy egész nap itthon vagyok, mégse voltam képes fát vágni, bevásárolni, főzni, stb. stb...

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy attól, hogy itthon vagyok ugyanúgy vannak óráim, amikhez óra végére rendre van valami beadandó?

Tegnap is prezentáltam egy példát matek gyakorlaton, anyám beleugatott, hogy hogy lehetek ennyire semmirekellő...

Ez szerintem nem normális csak?

Más szülők hogy állnak a dologhoz?

Vagy én vagyok egy semmirekellő? 🙃

2021. márc. 5. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es A könyvtárak zárva vannak....
2021. márc. 5. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Bár nekem alacsony az ingerküszöböm, de ha ilyen szüleim lennének tuti megszakítanám velük a kapcsolatot. Egyik szülőmmel így is megszakítottam.
2021. márc. 7. 11:16
 13/14 Laylah ***** válasza:
100%
Én azért megkérdezném, hogy ha egyetemen ülnék egy előadóban, akkor is bejönne-e visítani, hogy nincs elmosogatva? Mert ha te tartasz előadást, akkor a háttérből az egész csoportod hallotta őt, nem csak te, és akár tudatában van neki, akár nincs, x számú ember előtt égette be magát.
2021. márc. 7. 15:07
 14/14 anonim válasza:
Enyémek nem piszkálnak átlagban.Mert úgy szokott lenni h 8kor elkezdem reggel a tanulást aztán 5ig nyomatom ami felér egy jó muszakkal. Azért mostanában én is többet segítek mosogatok mire hazaérnek meg felporszivozok tehát ilyen apróbb fél órás munkákat megcsinálok és anya nagyon örül neki h magamhoz képest (tudja h lusta vagyok ilyen téren) ez már nagy dolog. Csak viták során szokták felhozni
2021. máj. 4. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!