Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Számodra példakép egyik vagy...

Számodra példakép egyik vagy mindkét szülőd (nevelőszülőd)?

Figyelt kérdés
Indoklással érthetőbbé teheted mások számára a döntésed.

2021. márc. 1. 22:18
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

Egyikük sem példakép. Mindketten nehéz gyerekkorú, szélsőséges emberek, nekem viszont együtt egy szebb-jobb gyerekkort teremtettek, mint az övék, ezt nagyon becsülöm is, szeretni pedig ettől függetlenül is nagyon szeretem őket. Viszont az előbb említett okokból elég szélsőséges, túlzó, nehéz emberek, és az életben sem vitték fele annyira sem, mint szerették volna.

Összefoglalva megértem a sorsukat, hogy miért ilyenek, szeretem őket, de nem, nagyon nem ilyen szeretnék lenni.

2021. márc. 2. 08:34
 12/21 DeMoR ***** válasza:
100%

Nekem legfőképp példák arra milyen ne legyek a jövőben. :/

Milyen szülő ne legyek, milyen polgár ne legyek, mert az a jelen amit élnek én jövőmnek nem akarom.^^

2021. márc. 2. 09:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó a kapcsolatom a szüleimmel, szeretem őket, felneveltek tisztességesen stb. de nem a példaképeim. A gyereknevelésben is vannak dolgok, amiket másképp csinálnék, az életcéljaim is valamilyen szinten mások.
2021. márc. 2. 11:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem "példakép", viszont sok olyan tulajdonsággal bírnak/bírtak (anya már nem él lassan 20 éve), amik miatt tisztelem és becsülöm őket.

Emellett viszont vannak hibái is bőven, de kinek nincs?

Példaképem nincs, soha nem is volt, mert felesleges bárkit is "piedesztrára" emelni, hiszen mindenki hibázik, senki sem tökéletes és mindenkinek akad olyan tulajdonsága, megnyilvánulása, amivel a másik nem ért egyet.

2021. márc. 2. 11:50
 15/21 Metionin ***** válasza:
100%
Isten ments.
2021. márc. 2. 11:57
 16/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem.

Nagyon szeretem őket, de kb. semmiben nem szeretnék rájuk hasonlítani. :D

Gyerekem nem lesz, de szülőként is másképp viselkednék, mint ők velem.

2021. márc. 2. 15:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak egy-két dolog, amit becsülök bennük, de sajnos a példaképtől elég messze van mindkettő.
2021. márc. 2. 17:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem, inkább elrettentő példák.

Apum verekedős alkoholista.

Anyum szerint miattam iszik mert tönkretettem az életüket azzal, hogy megszülettem.

2021. márc. 2. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez de aljas tőlük... Marhára nem a gyerek hibája, hogy ők pocsék szülők lettek!
2021. márc. 2. 18:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak elrettentő példák.
2021. márc. 2. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!