Szülők! Elengednétek a 16 éves gyereketeket ezekre a helyekre?
Miskolcon lakunk és unokatesómmal aki szintén 16 éves elszeretnénk menni 5-6 helyre a nyáron, viszont az én szüleim ezt nem támogatják.
Az első úti célunk a Nyíregyházi Állatkert lenne, viszont itt az a kifogás, hogy túl messze van, eltévedünk, stb.
Utána jönne a Miskolctapolcai barlangfürdő, amire az a kifogás, hogy messze van és vízbe fulladunk.
Budapesten 2 hely lenne ahova menni szeretnénk, az egyik a Tropicárium és a Csodák Palotája, itt a kifogás, hogy Budapest nagyon veszélyes város, elrabolnak, bajunk esik, stb.
A többi már inkább ilyen kisebb helyek, mint például Szilvásváradon a Szalajka-völgy (ide talán elenged) vagy az Aggteleki Cseppkőbarlang (erre azt mondja veszélyes).
Ti elengednétek kettő 16/L gyereket ezekre a helyekre?
Ha nem miért nem? Ha igen, akkor meggyőzési taktikát ajánlanátok?
60: ajjaj...... :-DDD
Ha ide tudtál regisztrálni és írogatni, akkor a Google Maps-t is eléred...
60: ha ezt komolyan kérdezed, akkor anyádnak adok igazat, hogy sehová nem enged...
16évesen nem lehetsz ennyire világtalan!
Bakker, a sima guglit se ismered....???
Letöltöd a térképet (amire szükséged van) otthon (vagy ahol van wifid), és aztán offline is tudod használni.
#67: Abszolút jó volt az "előítéletességed" izé.... élettapasztalatod! :-)
Én eleinte az anyukát túlféltőnek gondoltam - de a fejlemények ismeretében vissza kell vonnom a két nappal ezelőtti véleményem. :)))
Most miért baj az ha nem értek a Google Maps-hez?
Hallottam már róla, de nem olyan részletesen hogy tudjam mi hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!