Szülők! Elengednétek a 16 éves gyereketeket ezekre a helyekre?
Miskolcon lakunk és unokatesómmal aki szintén 16 éves elszeretnénk menni 5-6 helyre a nyáron, viszont az én szüleim ezt nem támogatják.
Az első úti célunk a Nyíregyházi Állatkert lenne, viszont itt az a kifogás, hogy túl messze van, eltévedünk, stb.
Utána jönne a Miskolctapolcai barlangfürdő, amire az a kifogás, hogy messze van és vízbe fulladunk.
Budapesten 2 hely lenne ahova menni szeretnénk, az egyik a Tropicárium és a Csodák Palotája, itt a kifogás, hogy Budapest nagyon veszélyes város, elrabolnak, bajunk esik, stb.
A többi már inkább ilyen kisebb helyek, mint például Szilvásváradon a Szalajka-völgy (ide talán elenged) vagy az Aggteleki Cseppkőbarlang (erre azt mondja veszélyes).
Ti elengednétek kettő 16/L gyereket ezekre a helyekre?
Ha nem miért nem? Ha igen, akkor meggyőzési taktikát ajánlanátok?
16 évesen én se nagyon engedném el a lányomat olyan messzire, mint pl Nyíregyháza, Bp. (nem azért mert "veszélyes", hanem mert messze van Miskolctól.
De azt, hogy a M.tapolcai barlanfürdőbe, aggtelekre és (talán) Szilvásvárad nem engednek azt nem értem.
Esetleg, megpróbálhatod megbeszélni velük, hogy Szilvásvárad, barlangfürdőbe hagy menj el és 2-3 óránként írj nekik hogy minden rendben van, stb. Nyiregyházát és Pestet próbáld úgy megbeszélni velük, hogy ők is mennek, csak külön lennétek tőlük és csak azt kellene megbeszélni, hogy mikor és hol találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!