Mit tennél, ha a fiad kitalálná, hogy ő lány?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 15:01
31/39 anonim válasza:
Megbeszélném vele, hogy mit szeretne tőlem ez ügyben. Pl pénz a nemváktó műtétre, vagy hogy hívjam máshogy, ilyenek.
34/39 anonim válasza:
Támogatnám, de pénzzel csak pszichológust vagy pszichiátert. Csonkító műtétet meg hormonokat nem. Ruhája, haja olyan, amilyet ő akar.
36/39 anonim válasza:
Ha kitalálná,(akár tényleg, akár nem) pszichológushoz vinném, csak segíteni tud
37/39 anonim válasza:
Szar ügy. Én tizenpár évesen összeomlottam emiatt, de nem akartam elmondani senkinek. Nem "műveltem ki semmit magammal", mivel totál őrültség. Eljátszottam hogy minden rendben van nálam, amíg el nem fáradtam tőle, és inkább elzárkóztam. Aztán X év múlva újra sikerült besokalni annyira, hogy sajnos elmondtam anyumnak,hogy mi, meg miért... Szar ügy... de legalább tudni fogja hogy miért nyiffantottam ki magam idő előtt. Már csak meg kell várnom a macskát, aztán egy percig se várok tovább
38/39 anonim válasza:
Mondjuk az , hogy ezt kitalálod elég túlzás ha mondjuk 10 évesen rájössz egy krízishelyzet közepén hogy utálod a tested, és nem egyezik a biológiai nemed a saját identitásoddal aztán 10 évre maszkot húzol majd végén majdnem meghalsz és csak utána vállalod fel az a társadalom hibája. , hogy mit tennék ha gyerekem lenne egyértelműen támogatnám a gender lobbi megy de mindkét irányba.
39/39 anonim válasza:
#37 miért kéne ettől kinyiffantanod magad, amikor emberek képesek vaksággal, tolókocsival, teljes bénasággal megküzdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!