Mit tennél, ha a fiad kitalálná, hogy ő lány?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 15:01
11/39 anonim válasza:
Szerencsére gyerekkoromban fel sem merült így kérdés. Ugyanis több okból is irigyeltem a lányokat, s felmerült, hogy de jó lenne lánynak lenni.
Aztán kinőttem...
12/39 anonim válasza:
Remélem a kedves válaszolóknak nincsen gyerekük?!!!
13/39 anonim válasza:
Elbeszélgetnék vele, valsz elküldeném pszihológushoz, aki reményeim szerint fel tudná mérni, hogy ez komoly dolog vagy csak múló szeszély.
14/39 anonim válasza:
Nyilván meglepne, bár ha ezzel állna elő biztos lettek volna már erre utaló jelek nála pl. érdeklődés a sminkek iránt, a lányosabb ruhák iránt stb. De mindenképp elfogadnám és segítenék neki mert biztos neki is nehéz lenne és kapna elég sok sz*rt másoktól is ezért nem kell, hogy a saját szülei is neki essenek egy olyan dolog miatt amiről nem tehet.
15/39 anonim válasza:
Pszichológus. Sajnos a transziparnak tényleg trendi jellege van, valószínűbb, hogy csak nem tud még azonosulni a férfiak felé irányuló társadalmi elvárásoknak, ijesztő neki. Nyugi.
16/39 anonim válasza:
Attól függ hány éves. Én egy ilyen lányt ismerek, aki igazából fiú, 2 évesen már egyértelmű volt. Ilyen esetben támogatnám. Ha mai divat gender hülyeséget nyomná azt nem támogatnám.
17/39 anonim válasza:
Kipontoz le ennyire mindenkit?! Konkrétan a jókat is lepontozzátok.
19/39 anonim válasza:
muzik pontozznak le mindenkit aki nem azonosul velük
20/39 anonim válasza:
Megkérném, hogy majd akkor hozza újra elő, amikor szülni megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!