Mit csinálnátok?
Sziasztok,
A húgom (L21) és édesanyám (L43) között már egy ideje nem felhőtlen a kapcsolata. A húgomnak van egy pár hónapos kapcsolata (kb 3-4).
Most elhatározta, h a sráchoz szeretne költözni. Édesanyám és a srácnak a szülei még soha sem találkoztak. Szóval így nem igazán van semmi információm.
A srácnak szülei pedig mondják a húgomnak, h költözzön oda. Szívesen látják...
Ezekről én mostanság értesültem. Nem tudom, h mitévő legyek. Egyik mellett sem szeretnék állás foglalni, mert akkor a probléma nem fog megoldódni. Én meg nem szeretnék belekeveredni. Viszont, ha most nem teszek valamit akkor szét fog hullani a családom.
Egyelőre teljesen úgy látom, h a dolgok csak akkor fognak oldódni, ha valamilyen szinten belekeveredek.
Ha ti szülők/testvérek lennétek engednétek ezeket? Vagy hagynátok a dolgot és néznétek mi sül ki belőle?
Hát azért 6 év után csak az esküvőn sem egészséges max ha valaki külföldön él.
De felénk nem tudom elképzelni, hogy egy komoly kapcsolatba legalább karácsonykor ne mennénk egymás szüleihez.
Lehet én vagyok félrenevelve vagy eme kis városban őskori,de alapvetően ha nincs baj ( vagy ha van évente azt az 1 napot kilehet bírni) nem értem miért nem lehet egymással találkozni a szülőknek néha.
Nem boszorkányás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!