Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A húgom (L21) és édesanyám (L43) között már egy ideje nem felhőtlen a kapcsolata. A húgomnak van egy pár hónapos kapcsolata (kb 3-4).

Most elhatározta, h a sráchoz szeretne költözni. Édesanyám és a srácnak a szülei még soha sem találkoztak. Szóval így nem igazán van semmi információm.

A srácnak szülei pedig mondják a húgomnak, h költözzön oda. Szívesen látják...

Ezekről én mostanság értesültem. Nem tudom, h mitévő legyek. Egyik mellett sem szeretnék állás foglalni, mert akkor a probléma nem fog megoldódni. Én meg nem szeretnék belekeveredni. Viszont, ha most nem teszek valamit akkor szét fog hullani a családom.

Egyelőre teljesen úgy látom, h a dolgok csak akkor fognak oldódni, ha valamilyen szinten belekeveredek.

Ha ti szülők/testvérek lennétek engednétek ezeket? Vagy hagynátok a dolgot és néznétek mi sül ki belőle?

2021. febr. 25. 07:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekunk hat ev után, az eskuvon talalkoztak :)
2021. febr. 25. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem a problemat. A tesod a pasijahoz koltozik, es annyi. Talan nincs busz, vagy metro es telefon meg email?
2021. febr. 25. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

Hát azért 6 év után csak az esküvőn sem egészséges max ha valaki külföldön él.

De felénk nem tudom elképzelni, hogy egy komoly kapcsolatba legalább karácsonykor ne mennénk egymás szüleihez.

Lehet én vagyok félrenevelve vagy eme kis városban őskori,de alapvetően ha nincs baj ( vagy ha van évente azt az 1 napot kilehet bírni) nem értem miért nem lehet egymással találkozni a szülőknek néha.

Nem boszorkányás...

2021. febr. 25. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, miért nem találkoztak eddig a szülők? Hívjátok meg őket. Mondd meg anyukádnak, hogy mielőbb elköltözik a húgod, meg kellene hívni a fiú szüleit. Ne ellenezzétek, hogy el akar költözni, még ez jobb, mintha külön mennének albérletbe. Ezzel nem fog szétesni a család, ha rendszeresen találkoztok, vasárnapi ebédnél például.
2021. febr. 26. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!