Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Comingout Karácsonykor jó ötlet?

Comingout Karácsonykor jó ötlet?

Figyelt kérdés

A szülők nem tudják, hogy milyen beállítottságú vagyok.

Nekem már van egy tartós kapcsolatom és szeretném bemutatni az illetőt.

A Karácsony a szeretet ünnepe.

Úgy gondoltam, várok karácsonyig, és akkor mutatom be az azonos nemű élettársam és nálunk maradna szilveszterig.

Ugye ez jó ötlet!

2021. febr. 22. 09:34
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
40 de neked mi a reklámozás? Az hogy beszelnek az életükről az nem reklámozás. De egy életen át nem lehet csinálni hogy nem meselsz senkinek a párodról nem mutatod be, ugy tenni mintha nem lenne..
2021. febr. 22. 12:36
 42/49 anonim ***** válasza:
90%

"És hangsúlyozom! Semmi bajom a melegekkel"

Hát nekem úgy tűnik nagyon is van.

2021. febr. 22. 12:39
 43/49 anonim ***** válasza:
79%

Hú dejó, hogy bem ilyen anyám van, megha nem is vagyok meleg.

Az megvan, hogy már az ómori Rómában is voltak melegek? Biztos a tv, meg a felvonulások miatt. Nomeg az állatvilágban is ismert, ők is csak divatoznak. Értem. 🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

Kérdező, hogy válaszoljak is.

Ne várj karácsonyig, szerintem egy délután kávé/tea mellett beszélgess a szüleiddel és kiderül.

2021. febr. 22. 12:42
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez a létező legrosszabb ötlet. Eleve ha azt akarod hogy valaha ne gyűlöljék az élettársad, akkor jobb lenne ha nem lenne ott mikor elmondod hogy meleg vagy.
2021. febr. 22. 13:11
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a lehető legrosszabb ötlet.
2021. febr. 22. 14:10
 46/49 anonim ***** válasza:
78%

40

Kedves anyuka. A melegség nem valami hobbi, divat, vagy perverzió, hanem egy szexuális beállítódás, ami közvetve meghatározza a személyiséged, annak egy fontos része. A heteró gyereked szexuális élete sem tartozik rád, gondolom nem vagy kíváncsi rá - és most bocsánat, a hatás miatt leszek ilyen vulgáris - ahogy egy szőrös tökű pali taknyosra szopatja a tündéri kislányod. A melegek sem előtted élik ki a szexuális vágyaikat, ahogy a heterók sem. Ha ránézel egy párra gondolom nem az jut először eszedbe, hogy a hálóban mit csinálnak. Akkor a melegeknél miért? Miért nem lehet szerencsétleneket békén hagyni, elfogadni, amikor a kutyának nem ártanak, csak boldogok akarnak lenni?

2021. febr. 22. 15:04
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem Karácsonykor tenném ezt. A karácsony egy ünnep, aminek van egy megszokott menete, ez pedig biztonság érzetet és boldogságot ad. Nem lenne szép egy ünnepet ezzel, háát nem tönkre vágni,de legalábbis feszültté tenni. Ha már fix, hogy a kapcsolat komoly, először szóban vezesd elő(egy hétvégén, de nem ünnepekkor), aztán egy másik délután hívd át, ha úgy látod nyitottak rá. Ha pedig minden simán megy akkor jöhet a Karácsony is, mert addigra elfogadják és családtag.

Még ha nem is lenne meleg, akkor sem vinnék egy számukra vadidegent a családi Karácsonyra :S

2021. febr. 22. 23:51
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy ezt kell mondjam, de a párodat még ne mutasd be. És ne kösd semmilyen alkalomhoz!!! Mert akkor az az alkalom erről fog szólni a szüleidnek ezentúl. Magadról beszélj, és tényleg ne mondj semmit a párodról még. Had emésszenek téged eleinte.
2021. febr. 24. 18:35
 49/49 anonim ***** válasza:
Nem jó ötlet
2021. febr. 24. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!