Comingout Karácsonykor jó ötlet?
A szülők nem tudják, hogy milyen beállítottságú vagyok.
Nekem már van egy tartós kapcsolatom és szeretném bemutatni az illetőt.
A Karácsony a szeretet ünnepe.
Úgy gondoltam, várok karácsonyig, és akkor mutatom be az azonos nemű élettársam és nálunk maradna szilveszterig.
Ugye ez jó ötlet!
Én sem tartom valami jó ötletnek, az én meglátásom szerint a karácsony egy kicsit "intimebb" ünnep, első bemutatkozásképp senkit nem állítanék akkor oda a fa alá, úgy meg pláne nem, hogy a szüleim nem tudják, hogy a saját nememhez vonzódom.
Szerintem nem érdemes ezzel sokat várnod, nekem sem tesz jót, de nem tudom, hogy a párodnak milyen a természete, de azt tartsd észben, hogy van, aki hosszútávon elég rossz néven venné, hogy "még mindig nem gondolod elég komolynak a kapcsolatot ahhoz, hogy felvállald végre". Ezt is tartsd szem előtt, mert elég könnyen ki lehet forgatni ezt a helyzetet a párod szemszögéből, és ha sokáig halogatod, lehet egyre inkább el fog bizonytalanodni.
Ilyen hülye ötlet normális ember fejében meg sem fordul.... :-D
elég sokk önmagában is, de hogy anyádék karácsonyát is agyon akarod vágni, az még rátesz egy lapáttal...
Karácsony NEM a szeretet ünnepe.
A családok nagyrészénél tiszta ideg mindenki, és a háta közepére nem kívánja az egész hajcihőt, a felesleges ajándékvásárlást, meg az ostoba rokonokat, akikhez menni kell vagy akiket vendégül kell látnia.
Egyébként remek, főleg, ha a szüleid homofóbok, és szenteste bxnak ki a pároddal együtt. :D
Azt viszone szerintem már most felejtsd el hogy "nálatok maradhatna" szilveszterig.
Ha az én gyerekem lennél, másnapig SEM engedném, hogy ott aludjon a fiúd/csajod, mert nem ismerem, és idegent nem engedek a házamba éjszakára. Szilveszterig pedig biztosan nem lézenghetne ott.
Röviden: nem jó ötlet. Nagyon nem.
Gondolj a párodra is, milyen kellemetlen lenne neki. Nagy a valószínűsége, hogy a szüleid tennének rá keresetlen megjegyzéseket, mert az első sokkban nem tudnak racionálisan gondolkodni. Először mondd el nekik, hogy nem vagy hetero, és ha ezt elfogadták, utána bemutathatod nekik a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!