Kidobhat a lakásból következmény nélkül?
A rendőrség semmit nem fog tenni.
Kimennek, felveszik a jegyzőkönyvet és megkérdezik h szeretne-e feljelentést tenni. De vagy ott helyben vagy később a rendőrségen le fogják beszélni a feljelentésről. Elmondják neki, hogy nincs sok értelme és nem fog semmi börtönbe kerülni, viszont a kiskorú tesójának lehet h rosszabb lesz.
Sajnos a családon belüli erőszakkal nem igazán foglalkoznak a rendőrségen.
Tapasztalatból mondom, nem fognak tenni semmit.
A kistestvéremet egyáltalán nem bántották soha csak engem szóval neki nem szeretnék rosszat.
Most megnyugtattál 25ös
17.-nek.
A villamos és metro csókos.
Nem tudom h mennyire dobhatja ki ha ott él.
Barátaim falujában van egy hapsi akinek az élettársa alkoholista, balhés és nagyon gáz nő.
De mivel oda van bejelentve, nem tudja kirakni a nőt. Amikor elküldte, még a nő hívta a rendőröket, hogy nem engedi be az otthonába.. azok megmondták szerencsétlen embernek, hogy nem zárhatja ki.
Én írtam, hogy a rendőrség nem fog tenni semmit ha feljelented őket, de ha kidobna akkor viszont érdemes hívni őket h elmagyarázzák merre hány méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!