Hogy mondtad el Anyukádnak, hogy szőrteleníteni szeretnél?
Miért kéne elmondani bárkinek is???
Bementem a boltba, vettem epilátort a spórolt pénzemből és onnantől kezdve szőrtelenítettem (12 voltam).
Az én testem, az én szőrzetem, az én közérzetemet befolyásolja, másnak semmi köze hozzá.
Nekem 9-10 évesen volt problémám, mikor uszodába kellett járni a sulival, és elkezdett a hónaljam szőrösödni. Ezt nagyon kellemetlen lett volna nekem elmondani, ezért mindig apukám borotvájával kaptam le gyorsan szárazon (tudom, nagy hülyeség). A lábamon elkezdett a szőr erősödni, barnulni és egész hosszú lenni. Emiatt apukám mindig beszólt, persze ő ezt viccnek szánta „yeti", stb., de engem már nagyon bántott. Ekkor direkt úgy tereltem a témát, hogy anyukám megkérdezze, nem szeretnék-e borotválkozni.
Csak évekkel később kérdezte meg anyukám random, hogy egyébként a hónaljam szőrösödik-e, akkor elmondtam, mert már nem volt ciki (ehhez tartozva, még uszodás időszakba anyám egy csomószor mondta, hogy milyen szerencsés vagyok, mert az én koromba, ő már teljesen szőrös volt, én meg csak égő arccal hallgattam).
Mostmár ha kell új borotva, borotvahab, csak szólok, semmi sincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!