Szülő nem engedi a szőrtelenítést? 16/L
Anyám nem engedi hogy leborotváljam az intim részeimet. Gyantáztatásra azt mondja hogy nagy hülyeség. Állítása szerint ez túl megy minden határon, hogy le akarom onnan szedni. Van egy barátom, de neki nincs hozzá köze, még nem tartunk ott, tehát nincs hátsó szándékom csak borzasztóan zavar. Mit tegyek?
Semmit nem lehet vele megbeszélni, borzasztóan makacs, szerinte ő felel a testemért és nincsenek jogaim (ezt ő mondta).
Kérlek használható dolgot írjatok, ne azt hogy "minél előbb menekülj" mert jól tudjuk hogy nem lehetséges.
És mit szeretnél megtudni/kérdezni?
Mit mondjon el itt neked valaki?
Ha nem tetszik neked, tegyél érte 🙂
Nem értem miért kell ehhez anyukád engedélye. Körömvágást és a hajvágást is be kell jelenteni? A szőrtelenítés sem különb ettől.
"szerinte ő felel a testemért és nincsenek jogaim (ezt ő mondta)."
Állj ki magadért, mert rajtad kívül más nem fog.
Úristen 2-es, azt olvastam, hogy "a fogamat borotváltam". És sajnos el is képzeltem, ahogy az éles pengékkel elkezded reszelni a fogad akfdnadogjdanilgub.
De hogy a kérdésre válaszoljak, állj ki jobban magadért, azért ez nem egy olyan dolog, ami kihatással van az életedre, ő is jobban el fogja fogadni egy idő után, ha elkezded borotválni. Lehet pár napig haragudni fog, de őszintén, mit csinálna?
Teljesen más lenne, ha pl. tetkót akarnál az arcodra, vagy ketté vágatni a nyelved. De ez a borotválás szerintem teljesen normális és nem annyira életbevágó, hogy ennyire ne engedje.
"hiába mondom neki hogy pl menj ki ha öltözök nem érti."
Akkor vedd ki előtte a véres betétet, majd magától kimegy...
Jól értem, hogy ellenőrizget meztelenül?
Amúgy nekem sem engedték anno, így hát titokban csináltam. Most vagy a sarkadra lépsz, vagy sínylődhetsz az elnyomása alatt. Előbb-utóbb muszáj lesz lépned, úgyhogy tedd meg előbb.
Csodálom, hogy egyáltalán lehet barátod ilyen hozzáállású anya mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!