Mit szólnál, ha a felnőtt gyereked elmenne egy menekült táborhoz segíteni a rászorulóknak?
56-os:
48-as vagyok. A szomorú dolog az, hogy kicsit sem hazudtam. Minden vásárlásnál van legalább egy ilyen,de ennyi erővel sosem voltam Afrikában és mivel nem látom tuti nem éheznek ott a kisgyerekek...
Azért mert nem tapasztalod attól még megtörténhet, ahogy 8.kerületben leszúrhat egy cigány attól még, hogy te életedben nem voltál a 8. kerületben -.-"
Volt már neten olyan is, hogy 20 éve dolgozott egy gyárban egy arab férfi és egyszer csak elpattant valami és kinyírta pár kollégáját akikkel jóban volt (és ez nem csak arabokra igaz, attól még hogy ismersz valakit nem tudod valójában milyen) Sajnos az arabok közül a legtöbbnél esély van az agresszióra, főleg ha csak a saját vallását követi és valójában sosem illeszkedett be lélekben.
Elhiszem, hogy akiket ismersz arabok azok jó arcok,de hányadik generációs arab? Most érkezett vagy az a generáció akik ezek elől az arabok elől menekült ide? Gyros-os eladó annak idején felnyögött, hogy a fenébe ezek elől menekült ide Magyarországra és most a proli arab réteg ide is bejut XD Kedvelem a palit pedig arab, de ő még egy másik ,idősebb generáció és teljesen más a felfogása a mai menekültekéhez képest.
57: én akiket ismerek azok az elmúlt 10 évben érkeztek.
Nyilván a világon mindenhol vannak sajnos kattant emberek. Magyar is van olyan, akinél egyszer bekattan valami és kiírtja a családját vagy azt aki épp szembe jön.
És hogy jöttek ezek az ismerőseid 57? Rendesen, papírokkal, hivatalosan, mint egy normális ember? Vagy árkon-bokron, illegálisan, határon átszökdösve, papír nélkül, hazudozva a személyazonosságukról?
De tudod mit? Igazából mindegy. Senki le se szarja, hogy te ismert 2 embert, aki nem olyan, mikor tízezrek jönnek akik olyanok, meg még olyanabbak.
Az meg a leghülyébb "érv", hogy hát a magyarok közt is vannak rosszak. Vannak. Akkor minek kell nekünk még több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!