Mit szólnál, ha a felnőtt gyereked elmenne egy menekült táborhoz segíteni a rászorulóknak?
5
Én konkrétan nem tudok, de az egyik volt évfolyam társnőmnek sikerült de nem kérdeztem hogyan mivel csak facen láttam. Innen ugrott be a kérdés, bár tény hogy 2 évvel ezelőtt láttam de most hírtelen eszembe jutott. :D
Félteném. Ezek az emberek csak otthon( a hazájukban) tartják be a szabályokat. A Korán például kimondja ne igyál alkoholt, ennek ellenére amint idejönnek isznak mint a gödény. Arról nem is beszélve, hogy az európai szabályokat egyáltalán nem tisztelik, mert nem veszik komolyan.
Egy lányt simán megerőszakolnak és számukra ez nem bűn,de ez a "legjobb" eset...
Nem értékelik az önkéntes munkáját, sőt szerintük ez jár (ezt egy ismerősöm mesélte el, el is ment onnan), sőt sértő ha nem megfelelő minőséget kap valamiből. Nem hálásak és eszük ágában sincs dolgozni vagy nyelvet tanulni. Német ismerősöm tanár volt és panaszkodott, hogy az állam megtöltötte az óráit a menekültekkel,de jó ha 1 fő eljött, a többi még a segély ellenében sem volt hajlandó.
Szóval teljesen fölösleges a mai arab/afrikai menekülteket támogatni, mert rossz értelemben, teljesen más az értékrendjük és nem hajlandók egyáltalán beolvadni sőőt, elvárják, hogy mi igazodjunk az ő értékrendjükhöz(egy női segítőt majdnem megvertek csak mert szerintük illetlenül öltözött).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!