Azok akik lepontozzàk azokat akik nem mennènek oda segíteni! Remèlem ti ott vagytok!!
2021. febr. 20. 07:56
32/67 anonim válasza:
Büszke lennék rá.
2021. febr. 20. 08:10
33/67 anonim válasza:
Én meg azokra lennék büszke, akik a beilleszkedni nem tudó, ingyenélő bűnözőket vissza zavarnák oda, ahonnan jöttek. Ők itt "vendégek" megűrt személyek, akkor húzzák meg magukat. Idejön, tanul, dolgozik, normálisan viselkedik, oké, semmi gond, de az ilyen erőszakoskodó, semmirekellőket ne kelljen már pátyolgatni!
2021. febr. 20. 08:17
34/67 A kérdező kommentje:
Egyesek (tisztelet a kivételnek) pont olyan előítéletesek, mint az itteni romákkal szemben..nem csoda hogy itt tart az ország.
2021. febr. 20. 08:29
35/67 anonim válasza:
Térjünk már ki arra is egyszer miért ilyen előitéletes az emberek nagyrésze.Ja a tények mellékes dolgok mi?Sose felejts el azt a tényt se hogy az ilyen hazaszerető,előitéletes emberek védik meg a segged.Nekik köszönheted hogy van országod.Én köszönöm nekik,és kitartás.
2021. febr. 20. 08:44
36/67 anonim válasza:
Kapjunk már az agyunkhoz! Azért hagy ne tapsikoljunk már meg ne ugráljuk körbe azokat, akiknek még csak eszük ágában sincs beilleszkedni. Előítélet...ezt a legkönnyebb szajkózni, csakhogy előítélet sem véletlenül alakul ki. Egyébként írtam is, hogy aki próbál normálisan viselkedni azzal semmi gond nincs.
2021. febr. 20. 08:50
37/67 anonim válasza:
Csak lepontozzák az ésszerű választ, jól van birkák, ügyesek vagytok!
2021. febr. 20. 09:13
38/67 anonim válasza:
Előítéletesek? A szart. Én nem csak a tvből ismerem őket, volt itt menekülttábor nem olyan messze... Nemm vigyáznak ezek semmire. Loptak a boltból is, az eladók féltek tőlük, szemeteltek...
És tiroli ismerősinktől sem hallunk jobbakat...
2021. febr. 20. 10:24
39/67 anonim válasza:
Nem leszek népszerű, de vállalom a lepontozást:
Biztos, hogy semmilyen formában nem támogatnám ezt az akciót és tiltanám is, abból az okból kifolyólag, amit a fentebb lévő hozzászólók kiveséztek. Ezeknek a hálátlan dögöknek nem kell segíteni, pláne nem ingyen, megmondanám a gyerekemnek, hogy tessék elmenni dolgozni és megélhetést biztosítani. Amennyiben nálam lakik még és a tiltásom ellenére elmegy, biztos repülne itthonról. Ha a saját gyerekem ilyet benyögne, köpni-nyelni nem tudnék először az biztos.
2021. febr. 20. 10:40
40/67 anonim válasza:
Ha nem tőlem kuncsorog pénzt erre-arra, miután ismét hazajött - merthogy az önkéntesség alatt nem kapsz érdemi összeget, lényegében csak szállás+kaja+eszközök -, akkor menjen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!