Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy családban mi az apa szerepe?

Egy családban mi az apa szerepe?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy sokan azt gondolják, hogy ha valakinek gyereke születik fel kell adnia az addigi életét?

Az oké, hogy jó a családdal is lenni, de attól a korábbi programok megmaradhatnak? Pl. évi 3-4 alkalommal több napos utazások barátokkal, vagy épp egy héten több délután a hobbira szánva. Ezzel arányosan persze az anya is tölthet időt saját kedvtelésére.

2021. febr. 18. 11:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%
18# heti 2- 3 x elmegy az azt jelenti h vegyünk egy átlagos normal munkaidot 4 vagy 5 orakor vegez..innen minimum fel ora hogy eljuss valahova, de ez akar 1 is lehet, lakhelytol függ . Aztan jon maga a program, es haza is kene érni. Lesz az este hidd el.ilyenkor az szokott lenni hogy az anya el se megy sehova, mert hianyolja hogy együtt legyen a család. Végül is ez lenne az ertelme a gyereknek nem? Minek csinálom ha nem vagyok vele..
2021. febr. 18. 12:49
 22/33 anonim ***** válasza:
15%

Az apa feladata brutális vadállatként megvédeni a családját.

Ettől még neki is lehet szabadideje /ahogy anyukának is/, sőt, bele is hülyül az ember, ha állandóan csak 1 dologgal foglalkozik, még ha éppen a legfontosabb is. 3-4 hétvége pedig igazán nem sok, heti pár óra hobbira meg egyenesen kell is; azért van az anyuka is, hogy megosszák a feladatokat.

2021. febr. 18. 12:49
 23/33 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy azert van az anyuka is? Nem azert de sokkal többet van az anya a gyerekkel altalaban.
2021. febr. 18. 12:51
 24/33 anonim ***** válasza:
13%

Nem értem, miért kell lepontozni a 22 - est, mikor ír igazakat is!

Miért, az jobb, ha a szülők el sem mozdulnak a gyerek mellől, viszont a telefont nyomkodják, és így sem foglalkoznak a gyerekkel...?

Én úgy gondolom, hetente két nyamvadt alkalommal, ha a szülők kimozdulnak másfél órára, attól még nem fog összedőlni a világ!

Kell is egy kis kikapcsolódás! Pont azért szoktak tönkremenni családok, mert egymás agyára mennek az állandó együttlét alatt, és nincs semmi kikapcsolódás...

2021. febr. 18. 13:38
 25/33 anonim ***** válasza:
89%

Azért vagy lepontozva, mert bullshit válasz. Marhaság.

Sosem elég annyi szabadidő, mindig egyre több és több kell.

Ahogy az alkesz is egyre többet iszik, a férfi is megszokja, hogy úgyis nevelik helyette a gyereket, tehát nem kell erőfeszítést tennie.

Meg lehet kérdezni nőket, miért váltak el, miután megszületett a gyerek. Azért, mert rájöttek, hogy nem elég, hogy egy percig nem számíthatnak a férjükre, de úgy kell babusgatni, mintha ő lenne a második gyerek.

"Én dolgozom, jogom van pihenni!"

Annak a jele, hogy csak az egyik szülő akar áldozatot hozni, a másik a régi életét akarja folytatni kompromisszumok nélkül.

Aztán jön a szekálás, hogy a nő hullafáradt, nincs topon az alakja és nincs kétnaponta szex.

De még a férfi hobbijait is tűrje a nő, miközben ő könyékig van a szaros pelenkákban?

Namegajófrancot.

2021. febr. 18. 13:51
 26/33 anonim ***** válasza:
93%
24, en nem pontoztam le, de szerintem lepontozták mert azt írta azert van az anyuka is ...nem azett mert ne jarja/ kellene a kikapcs. Csak így az jön le mintha az anya kb semmit se csinalna
2021. febr. 18. 13:52
 27/33 anonim ***** válasza:
94%
A helyesebb úgy lenne hogy azert van 2 szülő hogy megosszák a feladatokat.
2021. febr. 18. 13:53
 28/33 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg ha az ember családot akar akkor ne a haverok legyenek az elsők meg a hobbi. Lehet hobbi meg haverok, a család után
2021. febr. 18. 15:32
 29/33 anonim ***** válasza:
89%

Ja hat vegulis tok normalis ha anyuka apuka vegig dolgozza a hetet, aztan hétvégén az apuka lelep a f.szba mert hat ott az anyuka, neki ugy sincsenek baratai es hobbija ugye? Majd O ellesz a gyerekkel. Hat nagyon viccesek vagytok.

Akkor minek kellett neki a gyerek ha egy hetveget se tud vele tolteni? Minek kellett a gyerek ha az anyuka csinal mindent az apuka meg a pelenkat se tudja kicserelni olyan szerencsetlen, de azert a hetvegi haverok meg pia elengedhetetlen.

2021. febr. 18. 15:48
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez így kicsit kisarkított kérdés. Csak azt írtad le, hogy az apának jár-e az önmagára fordítandó idő.
2021. febr. 18. 18:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!