Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A csaladban van abbol feszko...

A csaladban van abbol feszko hogy az idosek apa Anya nagymama nagyfater oltani akarjak magukat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 13. 11:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
81%

Agymosás lenne, kérdező, hogy beoltatom magam egy világjárvány kellős közepén, ami már egy éve tombol, és feje tetejére állította az egész életünket? Hát én másként látom.

Én örülök annak, hogy végre sikerült kifejleszteni az oltást, és az reményt ad, hogy előbb-utóbb vége lesz ennek az egész elmebajnak. Igen, én is idős vagyok, de nem vagyok sem demens, sem agymosásra hajlamos. Viszont nem láttam a gyerekemet és az unokámat több mint egy éve, mert két határ választ el tőlük. Ráadásul ők olyan ágazatban dolgoznak, amit a covid teljesen tönkretett, így ők is elsőkként regisztráltak az oltásra, pedig fiatalok.

De szeretnék visszakapni a régi életüket, és szeretnének tenni ezért valamit. Mint ahogyan én is.

Mert az nem megoldás, hogy siránkozunk, de ellenszegülünk annak, ami megállíthatja a járvány terjedését.

2021. febr. 13. 13:51
 22/35 anonymousreview60 ***** válasza:
80%
#22: Ez nem igaz, mert a nem oltatással nő annak kockázata, hogy a nem oltott, de túléli embertől elkapja olyan, aki még nem kapott oltást, de idős vagy immunprobléma miatt nem kaphat oltást, és belehal.
2021. febr. 13. 13:52
 23/35 A kérdező kommentje:
akkor rohanjatok oltani en nem hagyom a csaladot elveszek a nagyon telojat
2021. febr. 13. 13:57
 24/35 anonim ***** válasza:
16%
de nem a vírus vette el az életeteket omg....hanem a hatalmon lévők. Hitegethetitek magatokat, hogy ha beoltatjátok magatok, akkor minden olyan lesz mint régen. Hiú ábránd, addig fogják ezt lenyomni a torkunkon míg hagyjuk. Előbb a félelemkeltés, aztán a "megoldás", majd miután elegen rettegnek és készek bármit megtenni(mint láthatjuk fent) akkor jön a fekete leves. Nem szeretnék riogatni senkit, nem érdekel ha jöttök azzal, hogy "őrült konteós" vagyok. Ha csak egy ember elgondolkozik ezen, már megérte. Szép napot.
2021. febr. 13. 13:58
 25/35 anonim ***** válasza:
95%

Nem igazán írsz érthetően, úgy érted, hogy elveszed a nagyi telefonját? Aztán mi jogon? Próbálnád az enyémet... Úgy ki rúgnálak kisunokám, hogy a lábad nem érné a földet. Okosabbnak érzed magad, mint nagyanyád? Te akarsz dönteni az ő élete felett?

Mondjuk nekem telefon sem kellett, csak elballagtam a család orvoshoz. Az a generáció vagyok, aki tud élni telefon nélkül is.

2021. febr. 13. 14:33
 26/35 anonim ***** válasza:
42%
Csak poénkodik, ne húzzátok fel magatokat:)
2021. febr. 13. 14:38
 27/35 anonim ***** válasza:
86%
Az édesanyám egészségügyis, plusz vesebeteg, apukám rákos. Mindketten megkapták az oltást és én ennek nagyon örülök.
2021. febr. 13. 14:53
 28/35 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk nincs ebből feszültség. Mindenkinek egyéni döntése, és mindenki úgy döntött, beoltatja magát.
2021. febr. 13. 15:00
 29/35 Metionin ***** válasza:
94%
Nincs, nálunk mindenki szerette volna oltást, anyám a munkája miatt már megkapta, apám a közeljövőben fogja mert idős, én meg majd a legvégén. De nem befolyásoltuk egymást, mindenki maga döntötte el.
2021. febr. 13. 16:43
 30/35 A kérdező kommentje:
szomoru hogy ennyire hisztek hisztek a semmiben am I jo esetben sooldat rossz esetben aids es malariavirus szekvenciak. kerdezsetek meg pontosan mi van benne pontosan !!!
2021. febr. 13. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!