A csaladban van abbol feszko hogy az idosek apa Anya nagymama nagyfater oltani akarjak magukat?
Agymosás lenne, kérdező, hogy beoltatom magam egy világjárvány kellős közepén, ami már egy éve tombol, és feje tetejére állította az egész életünket? Hát én másként látom.
Én örülök annak, hogy végre sikerült kifejleszteni az oltást, és az reményt ad, hogy előbb-utóbb vége lesz ennek az egész elmebajnak. Igen, én is idős vagyok, de nem vagyok sem demens, sem agymosásra hajlamos. Viszont nem láttam a gyerekemet és az unokámat több mint egy éve, mert két határ választ el tőlük. Ráadásul ők olyan ágazatban dolgoznak, amit a covid teljesen tönkretett, így ők is elsőkként regisztráltak az oltásra, pedig fiatalok.
De szeretnék visszakapni a régi életüket, és szeretnének tenni ezért valamit. Mint ahogyan én is.
Mert az nem megoldás, hogy siránkozunk, de ellenszegülünk annak, ami megállíthatja a járvány terjedését.
Nem igazán írsz érthetően, úgy érted, hogy elveszed a nagyi telefonját? Aztán mi jogon? Próbálnád az enyémet... Úgy ki rúgnálak kisunokám, hogy a lábad nem érné a földet. Okosabbnak érzed magad, mint nagyanyád? Te akarsz dönteni az ő élete felett?
Mondjuk nekem telefon sem kellett, csak elballagtam a család orvoshoz. Az a generáció vagyok, aki tud élni telefon nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!