Jogos anyám kiakadása a jogosítvány vagy érettségi kérdésben?
12.-es vagyok orvosira akarok majd menni. Sajnos a felvételiként elvárt 2 tárgyból nem fog menni egyszerre az emeltszintűzés. Ezt fel is adtam, mert nincs időm a különórák és a jogsira készülés (kreszvizsga már sikerült) mellett annyit tanulnom.
Apám azt mondja teljesen jól gondolom, lesz jogsim, ne is adjam be most sehova a jelentkezésem, és majd jövőre felkészülök a másik tárgyból is alaposan. Csak egy okjs tanfolyamot végezzek el.
Anyám azonban teljesen kiakadt, és kiabált velem, hogy mit képzelek elrontom az életem, hagyjam a jogsit most és emeltszintű érettségire készüljek helyette. Nem vele élek. Nem értem a kiakadását, én biztosra akarok menni.
Szerintetek is nekem van igazam?
19 F
58 - homokos úton biciklizni? Gyalog gyorsabb.
Írtam kommentben a járvány előtt vitt autóval. A különóráim is online vannak most. (A vezetés nem:-)).
Köszönöm a meglátásokat.
Na még egy elkényeztetett gyerek akiből nem lesz semmi az életben :-(
Könyörgöm meg ne forduljon a fejedben az orvosi, az emberek érdekében. Ilyen hozzáállással csak bajt okoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!