Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apámat/nővéreme...

Hogy vegyem rá apámat/nővéremet, hogy legyen végre normális internetünk?

Figyelt kérdés

Ilyen huawei mobil internetünk van, ami olyan hogy egy hónapra van 100 GB netünk nappalra, és 100 éjjelre. És ha ez elfogy, akkor nagyon belassul, de még működik. (bár kb. használhatatlan) És elég hamar lefogy, szóval minden hónapban van olyan időszak, hogy nem bírok semmit csinálni rajta, meg amúgy alapból sem olyan gyors, meg ugye ezzel le sem merek tölteni egy játékot vagy ilyesmit, mert félő hogy egy hónapra le is csapja a netet.

Folyton mondom nekik, hogy kéne már normális internet, mert ez így nem állapot, és ilyen mobilinternetet nem azért vesz valaki, hogy egy egész család lógjon rajta. Most például online oktatás alatt le vagyok maradva egy csomó mindenből, mert online órán például a tanár prezentációját sem tölti be, csak hallgatni tudom, hogy épp miről beszélnek órán.. És ez az internet havi 7000 forintba kerül.

De apám/nővérem folyton azt mondja mikor szóba hozom a jobb netet, hogy "hát de ez volt a legerősebb internet a telekomnál". Én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy az osztályomból szinte minden család el tud intézni egy normális internetet, csak ők nem. Felmentem az egyik közeli szolgáltató oldalára, első ami szembejött, hogy 500 mb/s-os internet havi 4500 forintért. Megmutattam nekik, erre jött hogy "hát de ezt be kell köttetni, ez nem így megy ám". Egyszerűen már reménytelen. Az a baj, hogy ők dolgoznak egész nap, ezért ők annyira nem használják, csak esténként, akkor is miattam panaszkodnak hogy "miért ilyen lassú ez a sz*r, megint lefogyaszottad?", meg apám folyton azt mondja hogy neki nincs ideje ilyen hülyeségekre. És ezért úgy érzem, hogy ameddig ez az internet itt van, addig nem fognak semmit csinálni, mert ők úgy vannak vele hogy minek új, ha itt van ez. Épp ezért heti szinten meg is fenyegetem már őket (sajnos), hogy ha nem köttetnek már be egy normális internetet, össze fogom törni ezt a sz*rt, arra meg jön a válasz, hogy akkor még ez se lesz. Meg épp számítógép vásárlás előtt állok, de már azt se merem az internet miatt megvenni, mert hogy töltöm le rá a dolgaimat?

Ti mit javasoltok? 17F

2021. febr. 12. 09:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
Addig is ne rinyálj!
2021. febr. 12. 18:52
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
Na tényleg nem egy város ahol laksz egy falu.
2021. febr. 13. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!