Mit lehet kezdeni borostyán szülővel?
Szeretem, de megfojt. Minden nap hív..ha nem hívom, akkor jön az érzelmi zsarolás..túl sokat akar belőlem. Lassan 3 éve nem élek vele. Heti többször is találkozunk, nekem kevesebb is elég lenne. Beszélni nem nagyon lehet vele, és megbántani sem akarnám, de nem bírok így létezni, hogy minden dolgomba bele akar szólni, és kb gyereknek tart..lekezelő, negatív stílusa van. Sokszor kéretlenül segít, beakarná osztani az időmet..a párom is kivan tőle.
Viszont idős, és nincs igazán társasága, de ezt az űrt akkor sem velem kéne betöltenie..
Ti mit tennétek?
Mondjuk NE VEDD FEL, ignoráld és szrd le, ha zsarol.
Ennyi, ezt velem is megpróbálták eljátszani, de pont nem érdekelt. Külön éltem, ha hívtak (volt, hogy napi 15x), kinyomtam és kész.
Aztán persze jött a kiabálás, hálátlan gyerek, stb, mire felálltam az asztaltól és egyszerűen ott hagytam mindenkit.
Lehet próbálkozni ilyesmikkel, meg mániákusan ellenőrizni, csak épp nem fog sikerülni, mert nem hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!