Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni borostyán...

Mit lehet kezdeni borostyán szülővel?

Figyelt kérdés

Szeretem, de megfojt. Minden nap hív..ha nem hívom, akkor jön az érzelmi zsarolás..túl sokat akar belőlem. Lassan 3 éve nem élek vele. Heti többször is találkozunk, nekem kevesebb is elég lenne. Beszélni nem nagyon lehet vele, és megbántani sem akarnám, de nem bírok így létezni, hogy minden dolgomba bele akar szólni, és kb gyereknek tart..lekezelő, negatív stílusa van. Sokszor kéretlenül segít, beakarná osztani az időmet..a párom is kivan tőle.

Viszont idős, és nincs igazán társasága, de ezt az űrt akkor sem velem kéne betöltenie..

Ti mit tennétek?

2021. febr. 9. 15:48
1 2
 11/13 TR75 ***** válasza:
42%
Jól van. Te meg korlát gyerek.
2021. febr. 10. 10:03
 12/13 anonim ***** válasza:
41%

Mondjuk NE VEDD FEL, ignoráld és szrd le, ha zsarol.

Ennyi, ezt velem is megpróbálták eljátszani, de pont nem érdekelt. Külön éltem, ha hívtak (volt, hogy napi 15x), kinyomtam és kész.

Aztán persze jött a kiabálás, hálátlan gyerek, stb, mire felálltam az asztaltól és egyszerűen ott hagytam mindenkit.

Lehet próbálkozni ilyesmikkel, meg mániákusan ellenőrizni, csak épp nem fog sikerülni, mert nem hagyom.

2021. febr. 10. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki a 7-est leszavazta az paraszt :D xd
2021. febr. 10. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!