Nem értem ezeket a mai szülőket, itt minden gyerek, tini állandóan takarít, mosogat, főz, mos, vasal, ők meg folyton szidják, bántják őket?
9,10-es ne gyertek mar ezzel. Az en kerdeseim az elmult evekbol neha kiutottek a biztositekot (volt hogy figyelmeztettek m3g egy ilyen kerdes es kitiltanak), pedig egyik se volt kamu. Es sajnos sokszor segítseg vagy megnyugtatás helyett jottek az okoskodok, a rosszindulatuak es leginkabb a kamu kerdest szagolok.
Miutan tobb ilyenbe belefutottam, azota ovatosabb vagyok es raadasul ismerosokbe is belebotlottam, ami meg kinosabb volt, hiszen ok tudtak valoban az igazat irtam. Es azota kenytelen vagyok a nagyon kinos vagy csaladi kerdeseim egy ket valtoztatassal kitenni. Pl. nemeket felcserelve vagy kort megvaltoztatava. Ettol meg a problama a sztori valos es nem lesz kamu.
Ultima ratio, h aki kritikátxfogalmaz meg, az csqk boomer lehet...
Irigylem a széles tájékozottságukat...😂😂😂
.mert itt mindenki aki elmúlt 23, az diplomás.
És minden egyetemista orvostanhallgató, aki nem tud dolgozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!