Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem értem ezeket a mai szülőke...

Nem értem ezeket a mai szülőket, itt minden gyerek, tini állandóan takarít, mosogat, főz, mos, vasal, ők meg folyton szidják, bántják őket?

Figyelt kérdés
Sokszor még tanulni sem engedik őket, és a szülők soha semmit nem csinálnak, csak alszanak, meg lustálkodnak... Ráadásul a gyerekeknek magukat kell eltartaniuk, iskola mellett is rendszeresen dolgoznak, pénzt keresnek.

2021. febr. 9. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

9,10-es ne gyertek mar ezzel. Az en kerdeseim az elmult evekbol neha kiutottek a biztositekot (volt hogy figyelmeztettek m3g egy ilyen kerdes es kitiltanak), pedig egyik se volt kamu. Es sajnos sokszor segítseg vagy megnyugtatás helyett jottek az okoskodok, a rosszindulatuak es leginkabb a kamu kerdest szagolok.

Miutan tobb ilyenbe belefutottam, azota ovatosabb vagyok es raadasul ismerosokbe is belebotlottam, ami meg kinosabb volt, hiszen ok tudtak valoban az igazat irtam. Es azota kenytelen vagyok a nagyon kinos vagy csaladi kerdeseim egy ket valtoztatassal kitenni. Pl. nemeket felcserelve vagy kort megvaltoztatava. Ettol meg a problama a sztori valos es nem lesz kamu.

2021. febr. 9. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
...és pár év múlva, szülői segítség nélkül diplomát szereznek...mert itt mindenki aki elmúlt 23, az diplomás.
2021. febr. 9. 16:55
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy eskü imádom amikor a sok 40 plusszos boomer összegyűl és úgy beszélnek a gyerekekről mintha valami külön állatfaj lenne, esetleg értelmi fogyatekos és társai. Arról nem is beszélve hogy nem nem mindenkinek van a családjában probléma, de általában az ír erre az oldalra akinek gondja van. Gondolom akinek minden szuper, az nem írja ki ide. Aki 2000 után született biztos nem csinál semmit, csak a gép előtt ül... De amikor még pénzt akar keresni akkor jön a "ne játszd a felnőttet" duma. Komolyan mondom, nem csoda hogy így elvan b@szva a világ, ha egy ilyen generáció irányít
2021. febr. 9. 17:08
 14/17 anonim ***** válasza:
12%

Ultima ratio, h aki kritikátxfogalmaz meg, az csqk boomer lehet...

Irigylem a széles tájékozottságukat...😂😂😂

2021. febr. 9. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Alapvetően nincs gondom a kritikával, de amikor úgy szólnak bele valamibe, hogy még véletlenül sem gondolják bele magukat más helyzetébe... Rendesen felcseszi az agyam
2021. febr. 9. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:
28%
Hát nézd, kérdező, nyilván nem azok a kamaszok fognak kérdést kiírni ide, akiknél minden rendben van otthon, hanem azok, akiknél nincs.
2021. febr. 9. 17:53
 17/17 anonim ***** válasza:
43%

.mert itt mindenki aki elmúlt 23, az diplomás.

És minden egyetemista orvostanhallgató, aki nem tud dolgozni :D

2021. febr. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!